fbpx

yrityskuva

Lovi Oy on vuonna 2006 perustettu pohjoissuomalainen yritys, joka valmistaa Anne Pason suunnittelemia ja patentoimia, koottavia puisia hahmoja.

Tuotteet valmistetaan 100% Suomessa, kotimaisesta sertifioidusta koivuvanerista. Lopullisen kolmiulotteisen muotonsa tuotteet saavat käsin kasaamalla, ilman apuvälineitä. Pienimmät Lovi-tuotteet kulkevat postitse kortteina tai kirjekokoisina pakkauksina. Kauniin muodon lisäksi Lovi-tuotteet antavat saajalleen oivaltamisen ja tekemisen iloa

Taustaa

"Ensimmäiset Lovi-kuusenpallon syntyivät vaihtoehdoksi muovisille palloille vuonna 2001 . Aluksi oli tikku, johon liimasin viilun palasia. Pian huomasin, että olisi parasta jättää kasaaminen loppukäyttäjälle - litteiden tuotteiden varastoiminen ja kuljettaminen kun on paljon helpompaa. Kehittelin uudenlaisen liitoksen, jotta ajatus saataisiin tuotteistetuksi. Litteä paketti sai vielä postikorttimaisen tarran kylkeensä ja tuote oli valmis maailmalle. Ensimmäiset koekappaleet lähtivät postin mukana eri puolille maailmaa jo vuonna 2003.

Innostavan alun kannustamana jatkan uusien hahmojen suunnittelua Lovi-maailmaan."

Anne Paso