Meistä

Ensimmäiset Lovi-tuotteet viimeisteltiin pienen asuntomme saunan lauteilla Vantaalla. Etelä-Suomessa vietettyjen vuosien jälkeen palasimme juurillemme pohjoiseen. Toimintamme kasvoi hiljalleen, ruohonleikkurivarastosta askel askeleelta kohti ihka oikeaa tuotantohallia. Nykyisin kaikki Lovin toiminnat suunnittelusta tuotantoon ja myyntiin, on koottu saman katon alle, omaan pieneen tehtaaseemme Jääliin.

Anne & Mikko Paso

OMA PIENI TEHTAAMME POHJOISESSA

Loville toiminta Pohjois-Suomessa on tärkeää. Luonnon ympäröimänä meillä on tilaa ja aikaa ajatella. Saamme ammentaa luonnosta ideoita ja energiaa työtämme varten. Kehittää Loville ominaisia asioita: vastuullisia tuotteita ja kestävää estetiikkaa.

Kun kaikki tehdään itse, saman katon alla, omien tuotteidemme suunnittelu, valmistus ja myynti tiivistyvät napakaksi paketiksi. Asiat on helppo tehdä ja muutostarpeet huomataan nopeasti. Toimintamme ainutlaatuisuuden vuoksi tuotanto, työvaiheet ja hyvin usein myös työkalut on kehitetty itse. Kun kommunikaatio suunnittelusta tuotantoon, myyntiin ja asiakkaisiimme on sujuvaa, voimme reagoida nopeasti.

Ekologinen ja toimiva tuotanto ja materiaalit ovat toimintamme perusta. Suunnittelun, tuotantomenetelmien ja materiaalien käytön jatkuva kehittäminen mahdollistaa tuotteiden valmistamisen luontoa kunnioittavalla tavalla. Kun tunnemme materiaalihankintaketjumme, yhteistyökumppanimme ja työyhteisömme, meidän on helppo toimia arvojemme mukaan.

Visuaalisuus on tärkeää meille kaikille. Halu rakentaa kaunista ympäristöä on luontaista ihmisille. Elinympäristön somistaminen oman näköiseksi tulee kuin luonnostaan. Samalla käsin tekeminen tuo ihmisille mielihyvää. Jo pienikin käden ja silmän yhteistyö tuottaa meille iloa. Olemme halunneet yhdistää nämä asiat tuotteissamme: luonnollinen, kestävä kauneus ja käsillä tekemisen nautinto.

LOVI-TIIMI

Pienessä perheyrityksessä jokainen työnkuva on laaja ja vaihteleva. Tekevät kädet siirretään sinne, missä niitä tarvitaan.

Anne, Lovin sydän, perustaja, suunnittelija ja omistaja luo uutta, kehittää olemassa olevaa ja pitää kokonaisuuden käsissään. Mikko, Annen aviomies, yrityksemme toinen omistaja ja toimitusjohtaja, tuntee numeromme, pitää yhteyttä asiakkaisiimme ja tarvittaessa porhaltaa hallin puolelle apuun, kun aikataulut ovat kireimmillään. Meri napsauttaa aamulla valot tuotantohalliin, tarkastaa tilaukset ja vastaa tuotannon sujuvasta toiminnasta. Ulrika ja Iida leikkaavat tuotteita, maalaavat, pakkaavat ja lähettävät tuotteita ihastuttavalla ilolla ja aina hymy huulillaan. Sanna tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan, huolehtii nettisivuistamme, osallistuu myyntiin ja pitää huolen, että joululaulut säilyvät mielessä myös keskikesällä. Sesonkiaikoina tarvitsemme avuksemme myös joukon reippaita apulaisia.

Mukavaa, että olet täällä.