Joulukuusi Lovilta

Joulukuusi tuo joulun. Kun kuusi nostetaan esille, juhla voi alkaa. Oksat koristellaan suosikkikoristein ja valot asetellaan paikoilleen. Kuusen ympärillä vietetään ikimuistoisia hetkiä yhdessä perheen ja ystävien kanssa, nautitaan joulutunnelmasta ja avataan lahjoja.

Ekologinen ja kaunis kuusi juhlaan

Lovin kotimaisesta koivuvanerista valmistetut, koottavat joulukuuset, ovat ekologisia ja muovittomia vaihtoehtoja, jotka koristavat joulukotia vuodesta toiseen.
Allergiaystävällisen Lovi-kuusen neulaset eivät varise – ei huolta että niitä löytyisi vielä juhannuksenakin sukkiesi pohjista.

Koko- ja värivaihtoehtoja on runsaasti. Löydät varmasti sopivan joulukuusen omaan kotiisi. Voit myös viimeistellä kuusen oksat Lovin joulukoristeilla – koottavilla puisilla palloilla, tähdillä tai enkeleillä.

Lovi-tuotteiden patentoitu liitos tekee kokoamisesta ja purkamisesta helppoa ilman työkaluja. Osien säilyttäminen litteissä pakkauksissa vie vain vähän tilaa.

Tutustu kauniiden, ekologisten Lovi-joulukuusten valikoimaan ja tilaa näyttävä, kotimainen kuusi omaan kotiisi tai lahjaksi ystävälle.

 

Lue lisää Näytä vähemmän Katso lisää