Lovi Tehtaanmyymälä

Käsitöitä ja kahvila

Lovi Tehtaanmyymälä sijaitsee Oulun sydämessä, osoitteessa Rautatienkatu 11B, Taito Shop Oulun katon alla.

Löydä uusimmat Lovi-tuotteet ja tee harvinaisia löytöjä, sillä Tehtaanmyymälä tarjoaa usein pieniä eriä tuotteita, joita ei enää valmisteta, tai värejä, joita et löydä mistään muualta.

Taito Shop Oulu tarjoaa laadukasta suomalaista muotoilua, paikallisia käsitöitä ja materiaaleja käsityöharrastajille. Ihana pieni lisä on viihtyisä Kahvila Hanna, jossa voit nauttia kupin tuoretta kahvia tai teetä sekä maukkaita leivonnaisia tai napata eväät mukaan matkallesi.

Lovi Tehtaanmyymälä Oulussa, osoitteessa Rautatienkatu 11B

Historiallinen rakennus

Rautatieaseman vieressä sijaitseva kaunis historiallinen puurakennus on rakennettu vuonna 1930. Entinen asemaravintola on nähnyt monia vaiheita. Vuodesta 2005 se on ollut Taito Shop Oulun koti ja vuonna 2018 mukaan liittyi Lovi Tehtaanmyymälä. Kysy lisää rakennuksen historiasta, kun vierailet meillä! Äläkä unohda kysyä Hannasta, hengestä, jonka mukaan kahvila on saanut nimensä.

Pysäköinti

Pysäköintipaikkoja löydät viereiseltä Asema-aukiolta ja Hallituskadulta. Myös Raksilan linja-autoaseman pysäköintialueet ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Pääset kätevästi linja-autoasemalta myymäläämme käyttämällä rautatien alikulkutunnelia.

Tervetuloa! Toivottavasti viihdyt!