Pääsiäiskoristeet

Pääsiäiskoristeet tuovat mukanaan kevään raikkaat värit ja iloisen tunnelman. Valo tulvii koteihin ja kevään sävyt hiipivät hiljalleen huoneisiin. Pääsiäispuput, -kukot ja-munat löytävät tiensä ikkunalaudoille, pääsiäisasetelmiin ja seikkailemaan vihreään rairuohoon.

Kotimaisesta koivuvanerista valmistetut, koottavat Lovi-pääsiäiskoristeet täydentävät pääsiäiskodin somistuksen. Suloinen Lovi-pupu seuraa uteliaana ympäristön tapahtumia, ja ylväs Lovi-kukko vartioi omaa reviiriään. Kumpi munii pääsiäismunat sinun kodissasi? Myös Lovi-munat löytyvät taas pienen tauon jälkeen valikoimastamme.

Kokeile tänä vuonna munien maalaamisen lisäksi myös pupujen tai kukkojen maalaamista. Valitse puunvärinen tuote ja luo juuri omaan tyyliisi sopivat pääsiäiskoristeet. Laadukkailla, perinteikkään A. Wennströmin vesiväritehtaan valmistamilla Lovi-vesiväreillä sekoitat unelmiesi sävyt.

Muista myös läheisiäsi ja lähetä pääsiäistervehdykset ajoissa! Litteisiin, muovittomiin pakkauksiin pakatut Lovi-hahmot on helppo lähettää, ja niiden kokoaminen tuottaa suurta iloa vastaanottajalleen.

Lue lisää Näytä vähemmän Pääsiäiskoristeisiin