Lovi-menina

Lovi-menina, pieni puinen prinsessa on yhteistyössä Madridin Prado museon kanssa totutettu hahmo. Lovi-menina on mukaelma Diego Velázquezin maalauksen Las Meninas, Hovinaisia (1656) keskeisimmästä hahmosta, prinsessa Margareetasta, jonka ympärille hovinaiset, kuninkaallinen perhe ja muu hoviväki ovat kerääntyneet.

Diego Velázquezin Hovinaisia maalaus on eräs maailman tutkituimpia ja analysoiduimpia teoksia. Omana aikanaan hyvin edistyksellinen teos ja sen aiheet ovat innoittaneet lukuisia taiteilijoita luomaan omia näkemyksiään teoksesta niin kuvataiteen kuin veistotaiteen saralla.

Lovi-menina julkaistiin vuonna 2017 ja tähän saakka Prado museolla on ollut yksinmyyntioikeus tuotteeseen. Iloksemme puinen prinsessa on nyt saatavilla myös Lovin omasta verkkokaupasta. Portugalinkielen sana menina, tyttö, haluttiin säilyttää tuotteen nimessä korostamassa hahmon alkuperää.

Kahdeksan senttiä korkea Lovi-menina on saatavilla kolmessa värissä: puunvärinen, harmaa ja tummanpunainen. 20cm korkea puinen prinsessa on saatavilla tummanpunaisena. Pienen Lovi-meninan pakkauksessa on mukana myös naru ripustamista varten.

 

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

Alk. 15,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

MITAT

Pakkauksen koko / paino:

  • 24 x 15 x 0,3cm / 55g

Värit: harmaa, puunvärinen, tummanpunainen

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä postikorttimainen pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

Prado museon lisäksi Lovi on tehnyt yhteistyötä myös Bilbaon Guggenheim museon kanssa. Bilbaon Guggenheimin museokaupan valikoimasta löytyy puinen, koottava, Jeff Koonsin Puppy teosta mukaileva Lovi-Puppy.