Lovi-sisustuslevy

Lovi-sisustuslevy on näppärä apu kodin ja toimiston säilytystarpeisiin. Tiheä vaaka- ja pystysuuntainen rei’itys luo kauniin kuvion ja mahdollistaa koukkujen ja hyllyjen monipuolisen sijoittelun. Lovi-jälleenmyyjille suunnitelluista kalusteista tutut koivuvaneriset reikälevyt ovat nyt saatavilla myös Lovi-verkkokaupasta.

Kiinnitä Lovi-sisustuslevy eteiseen, olohuoneeseen, keittiöön tai kotitoimiston seinälle. Säilytä koukuissa avaimia, koruja tai puhelimenlaturia, hyllyillä on tilaa matkamuistoille, pienille kasveille tai koriste-esineille ja hyllylaatikossa pysyvät tallessa kodin pientavarat tai puhelin. Valokuvat, kortit ja muut tärkeät paperit voit kiinnittää sisustuslevyyn pakkaukseen kuuluvilla minikoukuilla.

Pakkaukseen kuuluu viisikerroksisesta hienovanerista (paksuus 4mm) valmistettu sisustuslevy (koko 30 x 48cm), neljä koukkua, neljä minikoukkua/kortin pidikettä ja kolme hyllylevyä (koko 11,5 x 6cm), joista yhden voi muuttaa hyllylaatikoksi pakkauksen mukana tulevien hyllyseinien avulla. Mukana on myös neljä mustaa puuruuvia (3,8 x 32mm), erilaisille seinämateriaaleille soveltuvat ruuvitulpat  ja puiset prikat, joilla levyn saa kiinnitettyä 8mm:n etäisyydelle seinästä. Levyssä on 135 reikää (reiän koko 3cm x 4mm) ja jokaisessa kulmassa on reikä kiinnitysruuville.

Itse levy on aina puunvärinen, mutta hyllyjen ja koukkujen värivalikoima on laaja. Voit valita kahdeksasta vaihtoehdosta: haaleanvihreä, hunajankeltainen, kanelinruskea, mintunvihreä, musta, pellavansininen, puunvärinen ja vaaleanpunainen.

Kiinnitä Lovi-sisustuslevy seinään pysty- tai vaaka-asentoon. Levyä voi käyttää sisustuselementtinä myös ilman koukkuja ja hyllyjä, korostaen osaa seinästä upeilla puulevyillä.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

99,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 31.5 x 52.5 x 2cm / 1000g

Värit: puunvärinen levy, hyllyt ja koukut väreissä: haaleanvihreä, hunajankeltainen, kanelinruskea, mintunvihreä, musta, pellavansininen, puunvärinen ja vaaleanpunainen

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Pakkaus sisältää: 1 x Lovi-sisustuslevy (30cm x 48cm x 4mm), 3 x hylly (11.5cm x 6cm), hyllyseinät (2 x sivuseinät ja 1x etuseinä) 4 x peruskoukku, 4 x pieni koukku, 4 x musta puuruuvi (3.2 x 32mm) ja ruuvitulppa, 8 x puinen prikka

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ