Muumimamma

Muumimamman seurassa on aina hyvä olla. Hän rakastaa kaikkia eikä soisi pahaa mieltä kenellekkään. Muumimamma häärii keittiössä valmistaen ihania herkkuja, joista perheen lisäksi nauttivat Muumitalossa viihtyvät lukuisat vieraat. Hän on auttavainen, ystävällinen ja tyyni muumi, joka on aina valmis kuuntelemaan ja lohduttamaan, jos elämä kolhii muumilaakson asukkaita.

Lovi-Muumimamma on kietonut ympärilleen punaisen esiliinan. Muumitarinoiden mamma kantaa mukanaan myös mustaa käsilaukkua. Käsilaukusta löytyy ratkaisu kiperiinkin pulmiin. Mukana täytyy olla ainakin lankaa, karamelleja ja vatsapulveria. Koskaan ei voi tietää milloin niitä tarvitaan.

Lovi-Muumimamma huokuu mammamaista tyyneyttä ja rauhaa. Hän on aina valmiina ottamaan syleilyynsä jokaisen halausta tarvitsevan pienen otuksen.

Lovi-Muumimamma muistuttaa meitä kaikkia lempeydestä ja rakkaudesta. Kuinka tärkeää onkaan hyväksyä kaikki juuri sellaisina kuin he ovat.

Muistuttaako joku läheisistäsi lempeää Muumimammaa? Keittää kupin kahvia, kuuntelee ja halaa, kun tarvitset seuraa ja kuuntelevia korvia. Lähetä hänelle pieni lahja kiitokseksi.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

17,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 31 x 20 x 0.3cm / 95g

Värit: puunvärinen, punainen esiliina

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä postikorttimainen pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

”Kaikki hauska on hyvää vatsalle.”

-Muumimamma, kirjassa Muumipapan urotyöt, Tove Jansson 1950