Finnish design etsii inspiraatiota usein luonnosta

FINNISH DESIGN – KOOTTAVAA KAUNEUTTA SUOMEN METSISTÄ

Finnish design etsii usein inspiraatiota luonnosta. Lovi-maailma on täynnä koottavaa kauneutta Suomen metsistä. Jokaisen hahmon lähtökohtana on kotimaisesta koivusta valmistettu vaneri, sen tarjoamat mahdollisuudet ja sille ominainen käyttäytyminen.

Toinen Lovi-maailman esineitä yhdistävä tekijä on uniikki, patentoitu Lovi-liitos, joka liittää osat toisiinsa ja pitää ne paikoillaan. Jokaisessa esineessä, aina pienestä 1,7cm halkaisijaltaan olevasta Lovi-minipallosta aina 2m korkeaan Lovi-puuhun, ytimenä on tämä sama liitos. Oletko koskaan tarkastellut Lovi-hahmoa oikein tarkasti? Huomaatko miten liitoksen lovet on suunniteltu liittymään yhteen?

LÄHTÖKOHTANA LUONTO

Lovi ja sen tuotteet ovat kunnianosoitus luonnolle ja sen ihanille otuksille, materiaaleille ja mahdollisuuksille. Luonto tarjoaa meille niin paljon!

Luonto ja sen hyvinvointi on meille kaikin tavoin välttämätön, joten meidän on pidettävä siitä huolta. Siksi Lovi-tuotteiden materiaalina käytetty puu tulee kotimaisista metsistä, jotka istutetaan aina uudelleen hakkuun jälkeen. Kuluttajapakkauksemme ovat muovittomia ja käytämme uusiutuvista lähteistä saatavaa energiaa.

Lovi istuttaa puita yhteistyössä Eden Reforestation Projectin kanssa.

Istutamme myös puita maailman kuivuus-, eroosio- ja tulva-alueille yhteistyössä Eden Reforestation Projectin kanssa, sekä parannamme toimintaamme koko ajan ympäristöystävällisemmäksi. Uskomme, että jokainen pienikin askel kohti ekologisempaa toimintaa kannattaa ottaa.

KÄSILLÄ TEKEMISEN ILOA

Koottavat Lovi-tuotteet on helppo lähettää ja säilyttää, mutta ennen kaikkea ne tarjoavat käsillä tekemisen ja oivaltamisen iloa. Haluamme tarjota hetkiä, jolloin keskittyminen on käännettävä pois ruuduilta ja heräteltävä aivot konkreettisen tekemisen pariin. Kolmiuloitteinen ajattelu aktivoituu, kun hahmojen osat asetellaan ohjeen mukaan omille paikoilleen ja muoto alkaa hahmottua.

Puun lämmin pinta sormenpäissä juurruttaa ja rauhoittaa mieltä. Luonnollinen materiaali osana kodin sisustusta pehmentää tunnelmaa.

Finnish design etsii inspiraatiota luonnosta.

LAAJA VALIKOIMA

Lovi-maailmaan mahtuu monenlaista. Esineiden aiheet polveilevat kotien nelijalkaisista asukkaista metsiin ja merille, kotien koristeisiin ja vanhojen kertomusten lumoaviin hahmoihin.

Värivalikoima on runsas. Pirteät ja raikkaat perusvärit kulkevat sopusoinnussa hempeämpien pastellien ja neutraalien, maanläheisten sävyjen kanssa. Myös kokoja on paljon. Pienin tuotteemme on Minipallo, jonka halkaisija on 1,7cm, korkein puumme kurottaa latvansa kahden metrin korkeuteen, tarvittaessa vieläkin korkeammalle.

Finnish design

POHJOIS-SUOMESTA KAIKKIALLE MAAILMAAN

Lovi-tuotteet ovat löytäneet tiensä kolmiulotteisina viesteinä maailman jokaiseen kolkkaan. Jälleenmyyjämme tekevät hienoa työtä ympäri maailmaa. On hienoa, että tämä kaikki on mahdollista tehdä Suomessa, kotimaista materiaalia hyväksi käyttäen.

Tässä lyhyt tiivistelmä Lovista ja toiminnastamme. Jatkossa avaamme näitäkin aiheita lisää ja sukellamme syvemmälle siihen keitä olemme, mitä teemme ja miksi toimimme. Lue edellinen postaus 15 vuotta Lovia, jossa Anne kertoo uransa alusta ja pysy mukana myös jatkossa! Lisää tietoa ja tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme www.lovi.fi/fi.