Made by us! Tutustu Lovi-tiimiin

MEIDÄN TEKEMIÄ – TUTUSTU TEKIJÖIHIN

Meidän tekemiä, omassa pienessä tehtaassamme.

Mukavaa, että olet löytänyt Lovin blogiin. Jatkossa jaamme Lovin ja Lovi-hahmotietouden lisäksi ajatuksiamme mm. siitä mitä design meille merkitsee, mitä ekologisuus toiminnassamme tarkoittaa, mitä ajattelemme hyvinvoinnista ja miten käsillä tekeminen liittyy toimintaamme. Lue Lovin alkutaipaleesta ensimmäisestä postauksestamme Lovin tarina – 15 vuotta Lovia  ja lisää yleistä tietoa toimistamme postauksesta Finnish Design – koottavaa kauneutta Suomen metsistä.

Seuraavaksi kerron teille lyhyesti henkilöistä Lovin katon alla.

ANNE PASO

Anne on Lovin perustaja, omistaja ja suunnittelija, sydän ja sielu. Annen kynästä piirtyvät Lovi-hahmojen luonnokset, jotka kehittyvät valmiiksi tuotteiksi yhteistyössä osaavan tuotantomme kanssa. Vahva luontoyhteys, taitava kolmiuloitteinen ajattelu ja käytettävän materiaalin tuntemus auttavat ideoinnissa, suunnittelussa ja kehitystyössä. Anne pitää huolen, että kokonaisuus toimii ja lopputulos näyttää aina Lovilta.

MIKKO PASO

Mikko, Lovin toinen omistaja ja Annen aviomies on ollut taustatukena alusta saakka. Toimitusjohtajan rooliin hän astui vuonna 2015. Lovin numerot, statistiikka, myynti ja talous ovat Mikon aluetta. Osaaminen ulottuu tarvittaessa myös tuotannon tehtäviin ja koneiden huoltoon. Pienessä yrityksessä toimenkuva on laaja.

MERI PENNANEN

Meri vastaa tehtaamme tuotannosta ja Lovi-tuotteiden toimituksista. Hän tuntee tuotantoketjun jokaisen vaiheen vanerin saapumisesta aina valmiiden tuotteiden matkaan saattamiseen. Meri kouluttaa tuotannon uudet työntekijät tehtäviinsä ja on heidän tukenaan jokapäiväisissä askareissa. Tehtävälista on monipuolinen. Päiviin kuuluu mm. tavaran vastaanottoa ja toimitusta, maalaamista, pakkaamista ja kokonaisuuden hallintaa.

ULRIKA MEHTÄLÄ

Merin kanssa tuotannossa urakoi Ulrika. Ullen päivät pitävät sisällään tuotteiden valmistamista ja lähettämistä, leikkaamista, maalaamista ja nettikauppatilausten hoitamista. Ulrikasta löytyy juuri sopiva annos näihin tehtäviin tarvittavaa iloa ja intoa. Usein hektisiksi muodostuvat päivät sopivat vauhdikkaalle tekijälle.

IIDA METTOVAARA

Iida on Lovi-tiimin uusin tulokas. Hän liittyi seuraamme tänä syksynä ja on sulautunut porukkaan mainiosti.

SANNA VALKONEN

Minä itse, Sanna toimin tällä hetkellä nettikaupan parissa, tuotan sisältöä sosiaaliseen mediaan ja nettisivuille, kuvaan ja kirjoitan. Osallistun ajoittain myyntiin ja tarpeen tullen pistäydyn tehtaan puolella auttamassa. Työnkuvani on monipuolinen ja vaihteleva. Juuri minulle sopiva

Meidän tekemiä! Tutustu tekijöihin!
Mikko, Anne, Iida, Meri ja Sanna. Valitettavasti Ulle ei päässyt kuvaan tällä kerralla.

SYKSY 2021

Tällä hetkellä Lovin omaan pieneen tehtaaseen astelemme aamuisin me kuusi, mutta joulusesongissa apukäsiä tarvitaan. Pienessä yrityksesessä kaikki toimivat tiiviissä yhteistyössä. Työtehtäviin opitaan ja ongelmat ratkaistaan yhdessä. Yhteiset kahvi- ja lounashetket tarjoavat mukavan mahdollisuuden vaihtaa kuulumisia ja jakaa ajatuksia.

JATKOA SEURAA

Tulevissa blogikirjoituksissamme kerromme lisää itsestämme ja taustoistamme sekä paljastamme omat Lovi-suosikkimme. Pysy mukana!