Black Friday on Lovilla Forest Friday

BLACK FRIDAY ON LOVILLA FOREST FRIDAY

Black Friday tarjoaa meille uskomattoman tuotetulvan ja houkuttelevia tarjouksia. Marraskuun viimeisen viikonlopun ajan yritykset tarjoavat tuotteitaan alennetuin hinnoin. Tarjoukset kannattaa tietenkin hyödyntää, mutta hankkia vain kestävällä tavalla tuotettuja, pitkäikäisiä tuotteita. Black Friday on mahdollisuus löytää kauan haaveilemiasi tuotteita tarjoushinnoilla, säästää hieman joululahjakuluissa tai hankkia kalliimpi tuote, joka muuten jäisi hankkimatta.

MITEN JA MISSÄ TUOTTEET VALMISTETAAN?

Black Friday nostaa useiden yritysten tuotantokapasiteetin huippuunsa. Tuotteiden valmistus on kuitenkin suuri luontoa kuormittava vaihe, joten selvitä miten tuotteet valmistetaan ja millaisia materiaaleja käytetään? Missä valmistus tapahtuu ja valvooko yritys valmistuksen vaiheita? Onko tuotteiden valmistus turvallista työntekijöille? Millaista sähköä tuotantoon käytetään? Ovatko tuotteet pitkäikäisiä ja voiko ne kierrättää, kun ne tulevat elinkaarensa päähän? Millaisia ympäristötoimia yritys tukee?

Lovi-tuotteet valmistetaan kotimaisesta koivuvanerista

HIILINEUTRAALIT KULJETUKSET

Osa Black Fridayn luontoa kuormittavista vaikutuksista koostuu tuotteiden kuljetuksesta aiheutuvista päästöistä. Useat yritykset kompensoivat kuljetuksistaan aiheutuvat päästöt. Tee tilauksesi yrityksiltä, joiden toimitukset ovat hiilineutraaleja. Kuljetuksista aiheutuvia päästöjä voidaan kompensoida mm. istuttamalla puita, kasvattamalla hiilinieluja muilla tavoilla tai osallistumalla päästöjä vähentäviin projekteihin.

BLACK FRIDAY ON FOREST FRIDAY

Black Friday on Lovilla Forest Friday. Olemme mukana istuttamassa uusia metsiä yhteistyössä Eden Reforestation Projectsin kanssa. Lahjoitamme vuosittain 50 000 puuntainta istutettavaksi maailman kuivuus, eroosio ja tulva-alueille. Black Fridayn aikaan lahjoitamme 10 000 tainta lisää.

Black Friday ja Black Weekend vietetään Forest Fridayn ja Forest Weekendin merkeissä Lovilla nyt kolmatta kertaa. Tarjoamme ympäristöystävällisia vaihtoehtoja joulukauden avaukseen ja samalla annamme myös takaisin luonnolle. Jokainen istutettu puuntaimi on askel kohti paremmin voivaa maapalloa.

Eikä kyse ole vain kasvien kyvystä sitoa itseensä hiilidioksidia. Jokainen puu auttaa myös paikallista yhteisöä voimaan paremmin. Taimien kasvatus ja istutus tarjoaa työtä ja mahdollisuuden huolehtia perheestään. Elinympäristön vehreytyminen tarjoaa paremmat elinolosuhteet muille kasveille, eläimille ja ihmisille. Lue lisää Eden Forestation Projectin toiminnasta: https://edenprojects.org/

LUONTO ENSIN

Luonto on Lovi-tuotteiden inspiraation ja tuotteisiin käytettävän materiaalin lähde. Siksi toimintamme ja työvaiheemme on suunniteltu ja toteutettu luontoa kunnioittavalla tavalla. Lovi-tuotteet valmistetaan Lovin omassa pienessä tehtaassa Jäälissä käyttäen ainoastaan kotimaista koivuvaneria. Vuosien ajan käyttäjäänsä ilahduttavat, ekologiset tuotteet pakataan kierrätettäviin pahvipakkauksiin.

Black Fridy on Lovilla Forest Friday

Lovin kuuset ja puut on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Ne voidaan koota ja purkaa kerta toisensa jälkeen. Säilytyksen helpottamiseksi, kuusten ja puiden muovittomat myyntipakkaukset on suunniteltu myös säilyttämistä varten. Asettele osat takaisin laatikkoon käytön jälkeen. Litteä pakkaus vie vain vähän tilaa.

Lovin Forest Friday tarkoittaa siis ympäristöystävällisiä ja muovittomia tuotteita ja pakkauksia, kompensoituja kuljetuksia, vastuullista toimintaa ja lisää pieniä puuntaimia maailmaan.

Lue lisää Lovi-tuotteiden valmistuksesta ja tavoistamme toimia luontoa kunnioittavalla tavalla: https://lovi.fi/fi/suojelemme-luontoa/

Customer story