PUINEN LUNNI, MERELLINEN UUTUUS LOVILTA

Puinen lunni, kevään 2024 uutuustuote, on upea lisä Lovin lintuvalikoimaan. Atlantin ja Jäämeren rannikoiden lintuvuorilla ja -saarilla, valtavissa yhdyskunnissa pesivä lunni hurmaa sympaattisella olemuksellaan ja värikkäillä yksityiskohdillaan.

KAKSI KOKOA, KAKSI VÄRIÄ

Löydät Lovi-lunnin valikoimastamme kahdessa koossa ja kahdessa värissä. Pienen Lovi-lunnin korkeus on 10cm ja ison 20cm. Värivaihtoehdot ovat musta mix ja tummansininen mix. Mustan lunnin yksityiskohdissa loistaa raikas oranssi, kun taas tummansinisen linnun merellisenä tehostevärinä toimii kirkkaanpunainen.

Lovi-lunnit 10cm ja 20cm, kirjojen päällä. Puinen lunni on kevään 2024 uutuushahmo.
Lovi-lunnit 10cm ja 20cm kirjojen päällä.

Muiden Lovi-tuotteiden lailla puinen lunni on pakattu litteään pahvipakkaukseen, jonka sisältä löytyy kaikki kokoamiseen tarvittava materiaali. Pienen lunnin pakkauksen koko on 31 x 20 x 0.3cm ja paino 85g. Ison lunnin pakkaus puolestaan on 24.5 x 34 x 0.8cm ja 460g. Kumpikin koko on siis helppo lähettää tarvittaessa vaikka kirjepostina.

Litteät pahvipakkaukset.
Lovi-lunnit pakataan litteisiin pakkauksiin.

LOVI-LUNNIN SUUNNITTELU

Uuden tuotteen julkaisua edeltää suuri määrä ennakkotyötä, idean työstämistä ja kokeiluja. Minkä kokoinen tuotteen tulee olla? Voisiko kokoja olla useita? Mitä värivaihtoehtoja tuodaan valikoimaan? Millaiset yksityiskohdat toimivat paitsi lopullisen tuotteen ulkonäön kannalta, mutta myös tuotannon eri vaiheissa.

Lovi-lunnit 20cm, värit musta mix ja sininen mix.
Lovi-lunnin värivaihtoehdot ovat musta mix ja sininen mix.

Uuden tuotteen suunnittelu, varsinkin, kun kyseessä on lunnin kaltainen yksityiskohtainen hahmo, tuo usein eteen tarpeen kehittää uusia tapoja lisätä hahmoon sen ”esikuvalle” ominainen olemus ja muoto. Vaikka uuden hahmon muoto rakentuu aina Lovi-liitoksen ympärille, ei ole olemassa vain yhtä tapaa lähteä rakentamaan hahmon muotoa. Lunnin kohdalla tällaisia asioita olivat mm. nokan muoto, sen värillisten osien yhdistäminen liimattomaan rakenteeseen sekä lunnin suloiset räpyläjalat.

YKSITYISKOHDAT

Yksityiskohdat viimeistelevät tuotteen ja tekevät siitä mielenkiintoisen ja mieleenpainuvan. Lovi-lunnin kohdalla klassista mustan ja puunvärisen yhdistelmää maustaa nokan oranssi yksityiskohta ja samaa sävyä toistavat jalat. Tummansinisen lunnin yksityiskohdat ovat kirkkaanpunaiset.

Värikkään nokan ja suloisten räpyläjalkojen lisäksi myös huomiota herättävät silmät ovat yksi lunnin tunnusmerkeistä. Lovi-lunnin vaaleaan päähän liitetään kaksi puolikuun muotoista mustaa silmää, jotka viimeistelevät lunnimaisen olemuksen.

Lovi-lunni, puinen lunnihahmo, yksityiskohdat.
Mustan Lovi-lunnin oranssit yksityiskohdat.

Lovi-lunnin suunnittelu kaikkine yksityiskohtineen oli hyvin mielenkiintoinen projekti ja julkaisemmekin aiheesta myös oman blogikirjoituksensa.

LUNNIN KOKOAMINEN

Myös Lovi-lunnin ydin on Lovi-liitos. Osat liitetään yhteen saman periaatteen mukaan, mutta poikkeuksellisesti vartalon osat asetetaan paikoilleen kahdesta suunnasta.

Aloita kokoaminen irrottamalla osat levyistä ja järjestämällä ne ohjeen mukaiseen järjestykseen. Osia on paljon, joten kiinnitä huomiota osien liitoskohtien eroihin ja ole tarkka järjestyksen suhteen. Seuraa kokoamisen aikana, että osat asettuvat symmetrisesti pystylinjan molemmille puolille.

Puinen lunni kootaan 18:sta osasta.
Aseta osat symmetrisesti keskilinjan molemmin puolin.
Lovi-lunnin vatsaosa ja räpylät.

Vinkkivideon Lovi-lunnin kokoamiseen löydät YouTube-kanavaltamme Lovi Finland. Mukavia kokoamishetkiä!