Wooden Lovi products, Cherry Tree, Decor Flower and Heart

YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJA LOVILTA

Toisinaan on tärkeää muistuttaa ystäviä siitä, kuinka rakkaita he meille ovat, ja kiittää ystävyydestä, jonka jaamme. Ystävänpäivä on siihen oivallinen tilaisuus! Lahjan ei tarvitse olla mitään suurta tai prameilevaa. Pieni paketti ja lämpöinen halaus riittää muistuttamaan ystävyyden tärkeydestä.

Siinä missä amerikkalaistyylinen Valentine’s Day keskittyy romanttisen rakkauden vaalimiseen, me Suomessa muistamme ystävänpäivänä myös ystäviämme, rakkaitamme unohtamatta. Kokosimme Lovin suosituimmat ystävänpäivälahjaideat yhteen auttamaan sinua valinnassa.

Lovi-sydän

Pieni Lovi-sydän on perinteinen ystävänpäivälahja, joka kantaa mukanaan ystävänpäivän tärkeintä viestiä: Olet minulle rakas ja tärkeä! Lovi-sydän sopii myös loistavasti lahjaksi ihastuksen kohteelle. Jos haluat kaksinkertaistaa lahjan tuoman ilon määrän, lisää Lovi-sydämen mukaan esimerkiksi ystäväsi suosikkisuklaata tai herkullista teetä, jota hän voi maistella kootessaan sydäntä.

Puinen Lovi-sydän on ihana ystävänpäivälahja rakkaalle ta ystävälle.
Lovi-sydän on helppo lähettää.

Muista myös ystävänpäivän pakettitarjoukset verkkokaupassamme! Saat nyt kuusi pientä Lovi-sydäntä hintaan 39,90€ (norm. hinta 47,40€) tai kuusi isoa Lovi-sydäntä hintaan 59,50€ (norm. hinta 71,40€).

Lovi-sisustuskukka

Korvaa ystävänpäivän kukkakimppu ikuisesti kukkivalla Lovi-sisustuskukalla. Kauniin kukkakoristeen lisäksi ystäväsi saa rentouttavan hetken käsillä tekemisen parissa kootessaan kukkaa. Väri- ja kokovaihtoehtoja on paljon, joten löydät varmasti sopivan kukan ystävänpäivälahjaksi.

Puisia Lovi-sisustuskukkia seinälle kiinnitettynä ja pöydälle asetettuna.
Valitse sopiva Lovi-sisustuskukka kahdeksasta väristä ja neljästä kokovaihtoehdosta.

Etkö ole varma ystäväsi lempiväristä? Kerro lahjaa antaessasi, että väri on mahdollista vaihtaa, jos pakkausta ei ole avattu.

Lovi-puu

Kaikenkokoiset ja -muotoiset Lovi-puut ovat ihana ystävänpäivälahja kodin sisustuksesta nauttivalle ystävälle tai puolisolle. Lisää mukaan Lovi-lintuja tai –pääskyjä, tai pidä oksia koristavat lintuhahmot mielessäsi lahjaideana, kun ystäväsi juhlii syntymäpäiväänsä tai muuta merkkipäivää.

Kukkiva Lovi-kirsikkapuu vaaleanpunaisine kukkineen on keväinen kaunistus ja pieniä vuodenaikapuita löydät valikoimastamme kaikkiin vuodenaikoihin sopivissa sävyissä.

Yhdistimme 55cm korkean Lovi-puun ja kolme pientä Lovi-sydäntä (4,5cm) Ystävänpäivän tarjouspaketiksi verkkokaupassamme. Paketin hinta on 119,00€ (norm. hinta 142,70€). Käy tutustumassa tarjoukseen!

Lovi-muumit

Ystävyys on usein mukana Tove Janssonin muumitarinoissa. Onko ystäväsi kuin pippurinen Pikku Myy tai kuin kauneutta rakastava Niiskuneiti? Tai muistuttaako rakkaasi Nuuskamuikkusta, tuota muumilaaksossa majailevaa rauhallista pohdiskelijaa? Lovin koottavat muumihahmot ovat suloinen ystävänpäivälahja paitsi muumifaneille, myös kaikille meille muumitarinoiden kanssa kasvaneille Tove Janssonin ihailijoille.

Lovi-askartelupaketti

Rakastaako ystäväsi tai puolisosi käsillä tekemistä? Yllätä hänet Lovin askartelupaketilla! Valitse valikoimastamme puunvärinen Lovi-tuote ja Lovi-vesivärit, ja anna lahjaksi hetki luovuuden parissa. Löydät puunväriset Lovi-hahmot ja -vesivärit Maalaa itse -kategoriasta.

Lovin puinen Miffy ja ilmapallo -hahmo seisoo kirjan päällä. Maalattava Lovi-hahmo on luova ystävänpäivälahja.
Lovin Miffy ja ilmapallo -hahmo sekä muut puunväriset Lovi-hahmot ilahduttavat ystävänpäivänä.

Lovi-lahjakortti

Kun et tiedä minkä tuotteen valitsisit, on lahjakortti Lovi-verkkokauppaan varma valinta! Näin annat ystävälle mahdollisuuden valita oma suosikkinsa yli viidestäkymmenestä Lovi-tuotteesta.

Lovi-lahjakortti on varma ystävänpäivälahjavalinta.

Löysitkö ystävällesi sopivan lahjan vinkeistämme? Mikäli et, tutustu muihin Lovi-tuotteisiin kaupassamme! Valikoimastamme löydät myös hurmaavia koirahahmoja, suloisia metsäneläimiä ja kesäisiä mereneläviä.

Kaikki Lovi-tuotteet on pakattu helposti lähetettäviin, litteisiin pahvipakkauksiin, joten jos et voi ojentaa lahjaa suoraan ystävällesi, sen lähettäminen on hyvin helppoa. Voimme myös lähettää lahjan puolestasi vastaanottajan kotiosoitteeseen.

Mukavaa talven jatkoa sinulle! Muistetaan ystäviämme joka päivä, mutta erityisesti ystävänpäivänä!