Lovi-sydämet ystävänpäiväkakun puisina kakkukoristeina

PUISET KAKKUKORISTEET LOVILTA

Puiset kakkukoristeet ovat tyylikkäitä ja tarjoavat paljon uusia mahdollisuuksia kakkujen koristeluun. Jo jonkin aikaa on nähty puusta muotoiltuja syntymäpäiväsankarin nimiä tai Hyvää syntymäpäivää -toivotuksia, mutta mitä jos kokeilisit jotain aivan erilaista?

Ei ole mikään salaisuus, että Lovilla kaikki rakastavat kakkuja. Vuoden 2022 alussa aloitimme ”Kuukauden kakku” -projektin. Kukaan ei sanonut ei herkulliselle ajatukselle. On mukavaa viettää kahvi- ja lounastauot yhdessä pienen tehtaamme keittiössä, mutta nyt nuo hetket ovat kerran kuukaudessa entistäkin makoisampia. Esittelemme kakut kolmen kappaleen sarjoina, joten vuoteen mahtuu neljä herkullista ja kaunista postausta Lovi-hahmojen käytöstä puisina kakkukoristeina.

Lovi-pingviinit tammikuun kakun päällä!

Tammikuu 2022 oli tuttuun tapaansa kylmä ja luminen, joten puiset kakkukoristeet -sarjan ensimmäinen kakku sai päällensä kaksi pientä Lovi-pingviiniä. Kakun valmisti Hyvä Kakku -leipomo, joka meidän onneksemme sekoittelee aineksiaan lähellämme Oulun Ruskossa. Leipomon nimi todella kertoo mistä on kysymys, hyvistä, ja valtavan kauniista kakuista.

Hyvä Kakun kotisivuilta löytyy kätevä kakkukone, jossa voit valita haluamasi kakkupohjan, täytteet ja koristeet. Me valitsimme vaalean kakkupohjan ja kaksi herkullista täytettä: puolukan ja kinuskin. Yhdistelmä toimi mainiosti! Kakun päälle valitsimme valkoisia marenkeja ja mustaa lakritsia, juuri oikeita sävyjä pingviinien seuraksi talvikakun päälle.

Emme halunneet laskea Lovi-pingviinejä suoraan kuorrutteen päälle, vaan lisäsimme hahmon keskelle liitoksen väliin hammastikun. Hammastikun avulla pingviinit oli helppo asettaa kevyesti paikoilleen. Kaikki Lovi-hahmot on maalattu myrkyttömillä leikkikalumaaleilla, joten ei tarvitse huolestua, vaikka hahmo koskettaisi kuorrutetta. Hahmojen alle voit lisätä myös pienen palan leivinpaperia.

Ystävänpäiväkakku koristeltuna Lovi-sydämillä.

Helmikuun kakku oli tietysti ystävänpäiväkakku ja puiset kakkukoristeet Lovi-sydämiä. Myös tämä kakku tilattiin Hyvä Kakusta, mutta täytekakun sijaan valitsimme tällä kertaa Daim-juustokakun. Valinta osui nappiin! Kakku oli herkullista! Hammastikkuja käytettiin jälleen apuna asettelussa. Pienet Lovi-sydämet ja hentoiset harsokukat olivat kaunis ja riittävän yksinkertainen koristelu, jotka kuitenkin tekivät juustokakusta paljon juhlavamman. Kakku oli lähes liian suloinen syötäväksi.

Lovi-kukot pääsiäiskakun päällä.
Lovi-kukot pääsiäiskakun päällä.

Vaikka pääsiäinen oli tänä vuonna vasta huhtikuussa, otimme varaslähdön ja aloitimme pääsiäisherkuttelukauden jo maaliskuun puolella. Puiset kakkukoristeet olivat tuolloin Lovi-kukkoja ja kakkuna yksi suosikeistani, prinsessakakku. Prinsessakakun makuyhdistelmä on herkullinen ja marsipaanin vaaleanvihreä väri hurmaava!

Lovi-kukko seisoo kuorrutteen päällä, koska napakka marsipaani kannattelee kukkoa hyvin. Kukko ei ehtinyt seistä kukkulallaan kauaa, koska kakku katosi parempiin suihin varsin vikkelästi kuvauksen jälkeen.

Millaisia ​​kakkuja sinä aiot leipoa tänä kesänä? Puiset kakkukoristeet kakkuun kuin kakkuun löydät Lovin verkkokaupasta! Käy valitsemassa suosikkisi!