Lovi-munat 4,5cm, 6kpl

Toimme Lovi-munat takaisin valikoimaan, nyt monipakkauksina ja kahdessa koossa (4,5cm ja 7cm).

Ihanat, puiset pääsiäismunat on saatavilla värilajitelmana (vaaleanpunainen x 2, pellavansininen x 2, hunajankeltainen x 2), kultaisena lajitelmana (puunvärinen x 2, hunajankeltainen x 2, kanelinruskea x 2) tai puunvärisenä settinä, jossa kaikki kuusi munaa ovat puunvärisiä.

Ripusta munat sisustusoksiin, lisää rairuohon sekaan pienten Lovi-pupujen tai –kukkojen kanssa tai kokoa asetelmaksi koriin. Ripustuslangat kuuluvat pakkaukseen.

Puunvärisen munasetin maalaaminen on mitä mukavinta pääsiäispuuhaa! Käytä koristeluun suosikkivärejäsi ja -tekniikoitasi. Kerää koko perhe pöydän ääreen koristelemaan munia. Runsaspigmenttiset Lovi-vesivärit sopivat munien maalaamiseen. Vesiväripakkauksessa on kahdeksan värinappia, sivellin sekä ohjeet värien sekoittamiseen.

Puunväriset Lovi-munat ja Lovi-vesivärit ovat myös hauska, helposti lähetettävä pääsiäislahja. Lähetä pääsiäisyllätys ystävillesi tai kääri kauniiseen lahjapaperiin mukaan pääsiäisvierailulle.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

18,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

MITAT

Pakkauksen koko / paino:

  • 32 x 10.5 x 0.5cm / 65g

Värit: kultainen lajiltelma, puunvärinen, värilajitelma

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä litteä pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ

Muna on hedelmällisyyden ja syntymän symboli, Kansalliseepoksemme Kalevalakin kertoo maailman syntyneen sotkan munasta. Pääsiäismuna edustaa uutta elämää, kevättä ja kasvua. Mutta kuka pääsiäismunat lopulta oikein muniikaan? Pitkäkorvainen pääsiäispupu vai ylväs pääsiäiskukko? Mitä mieltä olet?