Lovi-jääkarhu

Lovi-jääkarhu sukeltaa rohkeasti jääkylmään veteen, ponnistaa pian takaisin jäälautan reunalle ja nostaa kuononsa ilmaan nuuhkiakseen pohjoisen tuulen tuoksuja.

Tämä arktisten alueiden asukki on sopeutunut äärimmäisen kylmiin olosuhteisiin, voimakas keho kuin tehty pitkiin vaelluksiin ja suuret tassut suunniteltu kauhomaan vettä pitkillä uintimatkoilla.

Lumen ja jään peittämillä asuinseuduilla sulaudutaan ympäröiviin väreihin. Lovi-jääkarhu on valinnut sävyikseen valkoisen ja vaaleansinisen. Valikoimastamme löytyy sekä täysikasvuinen jääkarhu, että pienempi jääkarhun pentu.

Aseta Lovi-jääkarhun osat paikalleen oikeassa järjestyksessä, ohjeen osoittamalla tavalla. Ohje on mukana pakkauksessa. Seuraa tarkasti osien muotoja ja kiinnitä huomiota, että selkäpuolen osa on mahapuolta kapeampi.

Nosta Lovi-jääkarhu ikkunalaudalle, hyllyn reunalle tai työpöydällesi muistuttamaan pohjoisista jäätiköistä, raikkaasta pakkasilmasta ja valkoisesta, pehmeästä lumesta.

Kerää koko Lovi Sealife -sarja. Katso muut sarjaan kuuluvat tuotteet täältä.

Valkoinen Lovi-jääkarhu tilattavissa tällä hetkellä vain koossa 7cm.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

Alk. 9,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

DETAILS

Pakkauksen koko / paino:

  • 17 x 10 x 0,3cm / 20g
  • 31 x 20 x 0.3cm / 95g

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä postikorttimainen pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

DID YOU KNOW

Kanadan arktisilla alueilla asuvat inuiitit kutsuvat jääkarhua nimellä nanuq. Nanuq tarkoittaa eläintä, joka ansaitsee suuren kunnioituksen. 

Jääkarhun turkki on läpinäkyvä. Se näyttää valkoiselta, koska se heijastaa valoa. Jääkarhun iho puolestaan on musta. Tumma iho nappaa vähäisetkin auringonsäteet ja auttaa pysymään lämpimänä.

Vaikka täysikasvuinen jääkarhu voi painaa jopa 700 kiloa, vastasyntynyt jääkarhun pentu on vain puolen kilon painoinen pieni karvapallo.