Lovi-puu 55cm

Lovi-puu 55cm on kotimaisesta koivuvanerista valmistettu, koottava sisustuselementti. Puussa on 15 osaa, jotka asetetaan paikalleen pakkauksessa mukana olevan kuvallisen ohjeen osoittamalla tavalla. Latvan rauhallinen pyöreys, oksankärkien kaaret ja liitosten pienimmätkin yksityiskohdat on tarkasti mietitty ja käytössä toimiviksi todettu.

Nosta puu koristamaan olohuonettasi, työhuoneen lipaston päälle tai makuuhuoneeseen luomaan luonnollista tunnelmaa. Vai kaipaisitko näyttävää telinettä koruillesi? 55cm korkea puu on juuri oikea koko. Värivaihtoehdot ovat musta, ruskea, puunvärinen, lämminkeltainen ja haaleanvihreä. Minkä värinen puu sopii sinun kotiisi?

Lisää pieniä lintuja tai ripustettavia koristeita Lovi-puun oksille ja vaihda koristeita vuodenaikojen mukaan. Sopivat tuotteet ja koot yhdistettäväksi 55cm Lovi-puun kanssa ovat: Lovi-lintu 8cm, Lovi-pääsky 10cm, Lovi-pallot 3,5cm ja Lovi-tähti 5cm.

Lovi-puu 55cm on myös upea, ekologinen lahja ystävälle, joka arvostaa luontoa, kotimaisuutta ja ajatonta tyylikkyyttä. Jos puun haluaa ajoittain purkaa, osat voi säilyttää kauniissa lahjapakkauksessa.

Lue lisääNäytä vähemmän
haaleanvihreähaaleanvihreälämminkeltainenlämminkeltainenmustamustapuunvärinenpuunvärinenruskearuskea
55.055.0
Poista
Määrä

99,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 32,5 x 32,5 x 3cm / 450g

Värit: haaleanvihreä, lämminkeltainen, musta, puunvärinen, ruskea

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä litteä pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi ja Eurooppa:

  • Alkaen 6,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€:n tilauksille

Iso-Britannia:

  • 35,00€
  • Ilmainen toimitus yli 200€:n tilauksille

Muu maailma:

  • 19,90€ tai 24,90€
  • Ilmainen toimitus yli 100€:n ja 150€:n tilauksille

Huomioithan, että toimituskulut eivät sisällä tullausta Euroopan ulkopuolelle.

Katso tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Biofilia tarkoittaa ihmisen rakkautta luontoa kohtaan ja halua kokea yhteyttä luontoon. Biofilinen suunnittelu puolestaan tuo luontoa lähemmäs ihmisen arkea lisäämällä luonnollisia elementtejä rakennettuun ympäristöön, rakennuksiin ja sisustukseen. Luonnollisten materiaalien ja -muotojen käyttö lisää hyvinvointia ja onnellisuutta, vähentää stressiä sekä edistää luovuutta.

Lovi on lahjoittanut puuntaimia maailman kuivuus-, tulva-, ja eroosioalueille jo vuodesta 2009.

Tähän mennessä olemme istuttaneet 115 000 puuta. Vuodesta 2020 olemme sitoutuneet 50 000:n puuntaimen istuttamiseen vuosittain.