Lovi-poro

Lovi-poro on pohjoisen luonnon sitkeä selviytyjä. Lapin tuuliset tunturit ja jäkäläiset jängät ovat tämän uljaan sarvipään koti.

Siro ulkomuoto, leveät sorkat ja pehmoinen turpa antavat porosta suloisen ja ystävällisen kuvan. Poroa saatetaan pitää jopa hieman hölmönä eläimenä, mutta me uskomme näiden joulupukin apulaisten olevan hyvinkin fiksua sakkia. Kuinka ne muuten osaisivat lentää joulupukin kanssa aattoillan hämärtyessä kaikkialle maailmaan?

Lovi-poro kuljettaa mukanaan hankien loistetta, pohjoisella taivaalla loistavia revontulia ja Korvatunturin lämpöisiä jouluterveisiä.

Kokoa Lovi-poro pakkauksessa olevien kuvallisten ohjeiden mukaan ja nosta se luomaan pohjoista tunnelmaa takanreunalle, ikkunalaudalle tai kirjahyllyyn. Lovi Poro on myös tyylikäs lisä joulupöydän kattaukseen.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

Alk. 9,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 17 x 10 x 0,3cm / 20g
  • 24 x 15 x 0,3cm / 55g

Värit: harmaa, puunvärinen

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä postikorttimainen pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Porot vaeltavat vapaina, mutta niillä on aina omistaja.

Poroilla on keskeinen merkitys saamelaisessa kulttuurissa. Se merkitsee kaikkea: asumusta, vaatteita, kenkiä, ruokaa ja kulkuvälinettä vaikeassa lumisessa maastossa. Lovi-poro onkin alunperin suunniteltu saamelaismuseo Siidalle.

Petteri Punakuono on johtanut Joulupukin rekeä jo vuodesta 1939. Robert L. May kirjoitti tuolloin tarinan “kaikkien aikojen kuuluisimmasta porosta” jouluiseen värityskirjaan, joita Montgomery Wardin tavaratalo jakoi lahjoiksi lapsille.