Lovi-kuusi 100cm

Lovi-kuusi 100cm on kotimaisesta koivuvanerista valmistettu koottava joulupuu. Tämän kuusen kokoaminen on helppo tapa päästä joulutunnelmaan. Luonnonmateriaalin pehmeys ja kaunis kartiomainen muoto luovat ympärilleen rauhallisen ilmapiirin.

Lovi-kuusi 100cm kootaan viidestätoista osasta. Oksiston halkaisija on leveimmästä kohdasta mitattuna 58cm ja jalkaosa 27cm. Pakkauksen koko on 58cm x 58cm x 4cm ja paino 2kg.

Lovi-kuusen kokoaminen ja purkaminen on helppoa. Muista säilyttää pakkaus ja pitää kuusen osat sen sisällä tallessa seuraavaan juhlaan saakka.

Lovi- kuusi 100cm sopii erinomaisesti pieneen kotiin. Nosta kuusi matalalle pöydälle tai jakkaran päälle. Koristele palloilla ja nauhoilla. Nauti kuusestasi joulun jälkeen nostamalla oksille Lovi-lintuja tai -pääskyjä luomaan keväisempää tunnelmaa.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

349,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 58 x 58 x 4cm / 2kg

Värit: harmaa, kirkkaanpunainen, puunvärinen, tummanvihreä, vaaleanvihreä

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä litteä pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Joulukuusella on satoja vuosia vanha historia. Jo 1400-luvulla Viron Tallinnassa on tehty merkintöjä kuusen käyttämisestä Raatihuoneentorin koristeena talvipäivänseisauksen aikaan. Toisaalta Latviassa ajatellaan, että ensimmäinen nykyistä joulukuusta muistuttava kuusi olisi ollut käytössä Riikassa vuonna 1510. Asiasta on käyty jonkin verran keskustelua päätyen lopulta tulokseen, että ensimmäinen joulukuusi on ollut käytössä Liivinmaalla, johon molemmat maat tuohon aikaan kuuluivat.