Lovi-tähti

Lovi-tähti tuikkii kilpaa taivaan tähtien kanssa.

Lovi-tähti muodostuu runko-osista, joiden kärkiin liitetään pieniä vinoneliön muotoisia kappaleita. Osia on hieman tavanomaista Lovi-tuotetta enemmän, joten saat lisää tekemistä käsillesi. Kokoaminen on kuitenkin helppoa pakkauksessa olevan kuvallisen ohjeen avulla. Voit myös kokeilla koota tähden ilman ohjetta. Huomaatko mistä osasta aloitetaan?

Nosta Lovi-tähti kuusen oksalle joulun lähestyessä. Ripusta ikkunaan tai viimeistele jouluasetelma kauniilla koristeella. Tähdet sopivat hienosti myös joulukattaukseen.

Lovi-tähti on ihana pieni lahja ystävälle tai sukulaiselle. Ympäristöystävällisestä, kotimaisesta koivuvanerista valmistettu tähti on luonnollinen ja kaunis muisto. Lähetä joulukorttina tai kääri pikkujoulupakettiin.

Saatavilla kolme kokoa – 5cm, 7cm ja 10cm –  ja kolme väriä – raikas puunvärinen, perinteinen joulun punainen ja pohjoisen yötaivaan tumma sininen.

Ripusta 5cm tähti Lovi-kuusiin ja -puihin 50cm200cm. 7cm tähti sopii Lovi-kuusiin ja -puihin 100cm – 200cm ja 10cm Lovi-kuusiin ja -puihin 120cm – 200cm

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

Alk. 9,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 17 x 10 x 0,3cm / 20g
  • 24 x 15 x 0,3cm / 55g
  • 31 x 20 x 0,3cm / 90g

Värit: kirkkaanpunainen, puunvärinen, tummansininen

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä postikorttimainen pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Lovi-tähteä toivottiin paljon. Ajatus kypsyi pitkään, koska suunnittelija halusi välttää liian ilmeistä muotoa ja tehdä tähdestä mahdollisimman kolmiulotteisen.