Lovi-sudenkorento

Lovi-sudenkorento on laskeutunut hetkeksi ja on valmiina nousemaan taas siivilleen. Tämä lentämisen mestari on muodoiltaan ilmava ja herkkä. Neljä siipeä ja kuusi jalkaa on kiinnittynyt keskiosaan ruumista, pitkän pyrstön ohjaillessa lentoratoja.

Sudenkorento on vanhimpia tuntemiamme hyönteislajeja. Ne pujottelevat heinikossa, keimailevat auringonsäteiden osuessa kiiltäviin siipiin ja tanssivat tuulten mukana. Upeita olentoja, eikö totta?

Lovi-sudenkorennon raikkaat värit lennättävät sinut kesätunnelmaan. Onko suosikkisi vaaleanpunainen, vaaleanvihreä, tummansininen vai vaaleansininen.

Kokoa kevytrakenteinen Lovi-sudenkorento ja nosta se peilin päälle, viherkasvin oksalle tai pienelle hyllylle. Ehkä joku perhepiiristäsi tai ystävistäsi ilahtuisi pienestä lahjasta.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

9,90

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 17 x 10 x 0,3cm / 20g

Värit: tummansininen, vaaleanpunainen, vaaleansininen, vaaleanvihreä

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä postikorttimainen pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Joidenkin kansantarujen mukaan, sudenkorentojen parven näkeminen enteili sadetta. Toisissa kulttuureissa nämä kaunokaiset nähtiin hyvän onnen ja vaurauden tuojina, erityisesti, jos sudenkorento laskeutui pään päälle istumaan.