Lovi-puu 34cm minilinnuilla

Lovi-puu 34cm minilinnuilla on kotimaisesta koivuvanerista valmistettu koottava sisustuspuu. Pienet vaaleanvihreät linnut istuvat kevyesti sen oksilla. Puu on luonnollinen ja kaunis katseenvangitsija kotisi sisustukseen.

Kokoa Lovi Puu 34cm pakkauksen ohjeiden mukaan. Aseta osa toisensa jälkeen paikalleen. Kokoa myös pakkauksessa mukana olevat pienet linnut. Lintujen vatsaosassa on pieni kolo, josta ne on helppo kiinnittää oksille istumaan.

Ympäröi itsesi luonnollisilla muodoilla, aidoilla materiaaleilla ja kodikkaalla tunnelmalla. Lovi-puu on sopiva koko myös työpöydälle piristämään toimistoasi.

Lovi-puu 34cm on myös loistava lahjaidea hänelle, joka rakastaa luontoa. Lisää lahjaan Lovi-minilintuja muissa väreissä tai liitä mukaan Lovi-minipallot kuin pieniksi omenoiksi puun oksille.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

69,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 34 x 29 x 1cm / 440g

Väri: puunvärinen, vaaleanvihreät minilinnut

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä litteä pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Rauduskoivu on Suomen kansallispuu. Koivusta valmistettu vaneri on kaunista, kestävää ja monikäyttöistä, mitä parhain materiaali juuri Lovi-tuotteille.

Lovi on lahjoittanut puuntaimia maailman kuivuus-, tulva-, ja eroosioalueille jo vuodesta 2009.

Tähän mennessä olemme istuttaneet 115 000 puuta. Vuodesta 2020 olemme sitoutuneet 50 000:n puuntaimen istuttamiseen vuosittain.