Lovi-siili, puinen koriste

KEVÄÄN 2022 UUTUUS: LOVI-SIILI

”Kuuluu hiljaista tuhinaa, lehdet kahisevat, jotain ruskeaa ilmestyy näkökenttään. Siili saapuu. Taapertaa seinän viertä pitkin tarkkaillen. Etsii, nuuskii, tutkii. Pelästyy yllättävää ääntä ja käpertyy kerälle, nostaa piikkinsä pystyyn. Varokin tulemasta lähemmäs. Karistaa pian säikähdyksen selästään ja jatkaa matkaa. On niin paljon nähtävää.”

Toisinaan asiakkaiden toiveet jäävät mieleen muhimaan ja muodostuvat lopulta osiksi Lovin valikoimaa. Näin kävi kevään 2022 uutuustuotteen, Lovi-siilin kohdalla. Keväällä 2022 tuntui tulleen aika tehdä tuotteeksi tämä pieni iltahämärässä kulkija.

”Siilin viimeistely vei aikaa, vaikka perusajatus oli hyvin valmis. Olin miettitty mikä siilin olemuksessa on olennaista. Siilin rakenteeksi valitsin taittuvan keskilinjan. Siitä tulee siilille ominainen asento – suippo kuono tuhisee matalalla perän viistäessä maata. Kaikenlainen ylväys loistaa poissaolollaan. Molemmat päät painuvat vasten multavaa, matoisaa maata.”

Anne Paso

Lovi-siili, kevään 2022 uutuus, rakenneluonnoksia
Siilin rakenne muotoutuu

Uuden tuotteen suunnittelun lähtökohdat eroavat hyvin paljon toisistaan. Joskus ideasta valmiiksi tuotteeksi edetään hyvin nopeasti, toisinaan kypsyttely vie enemmän aikaa. Millainen hahmo sopii Lovin-kokonaisuuteen? Millainen ulkomuodon tulee olla, jotta se sopii Lovin yleisilmeeseen? Miten hahmon muoto kasvaa Lovi-liitoksen ympärille?

Pahvimalleja Lovi-siilistä
Rakenteen testausta

Lovin standardisoidut tuotekoot antavat hyvät raamit uusien tuotteiden suunnitteluun. Minkä kokoista tuotetta lähdetään suunnittelemaan? Montako kokoa otetaan tuotantoon?

Pienen puisen Lovi-siilin protomalleja
Yksityiskohtien hiomista

Oma tehdas ja tuotanto mahdollistavat nopean etenemisen, kun suunnitelma on valmis. Protomallien teko ja testaaminen on helppoa ja nopeaa ja mahdolliset parannukset tapahtuvat vaivattomasti. Värimallien kokeilu ja värien säätäminen on helppoa.

Lovi-siili, puinen koriste, väri ruskea. Kevään 2022 uutuus.
Lovi-siilin lopullinen muoto ja koot 11cm ja 8cm.

Siili tassuttelee luontevasti Lovin villieläinvalikoimaan karhujen, pupujen, lintujen ja muiden puisten eläinystävien joukkoon. Lue lisää kevään 2022 uutuustuotteen, Lovi-siilin kokovaihtoehdoista ja värivalikoimasta.