Lovi-siili

Lovi-siili on kevään 2022 Lovi-uutuus!

Suloinen pyöreä muoto, suippo herttainen kuono ja pikkuruiset käpälät kuvastavat siilimäisyyttä parhaimmillaan. Jos kuuntelee oikein tarkasti, voi lähes kuulla hiljaisen tuhinan ja lehtien rapinan, kun pieni siili kipittää metsän suojissa kohti määränpäätänsä.

Valikoimassamme on kaksi kokoa: 8cm ja 11cm sekä kuusi ihanaa väriä. Luonnolliseen, maanläheiseen kotiin sopivat puunvärinen ja ruskea siili. Tummanvihreä puolestaan tuo metsän sävyt sisustukseen. Mintunvihreä ja lämminkeltainen kuiskivat keväästä ja uutuusvärimme, laventelinsininen hurmaa raikkaudellaan. Puunväriset Lovi-tuotteet voit myös itse maalata.

Lovi-siili on ihana koriste kirjahyllyyn tai sivupöydälle. Hellyttävä hahmo sopii mainiosti myös lastenhuoneen sisustukseen. Muistathan kuitenkin, että Lovi-tuotteet eivät ole leluja ja voivat sisältävät pieniä osia. Voit myös ilahduttaa ystävääsi kauniilla ja kotimaisella siililahjalla. Lähipiirin luonnonystävä tai siiliharrastelija yllättyisi varmasti pienestä paketista! Litteä pakkaus on helppo lähettää.

Lovi-siili on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista ja pakattu pahvipakkaukseen. Siili kootaan yhdeksästä osasta. Pakkauksessa on mukana selkeästi kuvitettu kokoamisohje.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

Alk. 12,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 24 x 15 x 0.5cm / 55g
  • 31 x 20 x 0.3cm / 110g

Värit: laventelinsininen, lämminkeltainen, mintunvihreä, puunvärinen, ruskea, tummanvihreä

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä postikorttimainen pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Siilillä on hurja määrä piikkejä selässään! Jopa 5000-7000.

Saduissa siilit kuvataan usein maitolautasen ääressä. Niiden pienet vatsat pitävät kuitenkin enemmän vedestä, joten kun seuraavan kerran jätät juomalautasen pihapiirisi siileille, muista täyttää se raikkaalla vedellä.