Luonnolliset pääsiäiskoristeet – valmistele koti kevään juhlaan

Pääsiäiskoristeet tuovat kotiin kevään kepeyttä. Hyväntuuliset hahmot, kevään valo ja raikkaat värit luovat iloista tunnelmaa. Talven vaihtuessa kevääseen myös pohjoisessa Suomessa, auringon kivutessa yhä korkeammalle, ja valoisten iltojen jatkuessa aina vain pitemmälle, on aika aloittaa pääsiäisvalmistelut.

LUONNOLLISET MATERIAALIT

Luonnon elementit sopivat vuoden jokaiseen juhlaan. Kodin valmistelu lähestyvään juhla-aikaan tekee mukavan poikkeuksen arkeen. Pääsiäiskoristeet löytävät paikkansa pikkuhiljaa. Pääsiäisruoho kylvetään, pieniä pupuja ilmestyy hyllyn reunalle, pääsiäisoksia koristellaan ja munia maalataan.

Luonnolliset pääsiäiskoristeet löytävät inspiraation luonnosta. Puunvärisiä pääsiäispupuja Lovilta.

Pääsiäiskoristeet saavat inspiraationsa luonnosta. Eläinhahmot, pajunoksat ja kauniit kuivatut heinät sopivat pääsiäisen asetelmiin. Pääsiäisaiheisilla yksityiskohdilla koristellun, oksista valmistetun kranssin kiinnittäminen oveen kutsuu pääsiäisen ja pääsiäisvieraat sisään.

Puiset pääsiäiskoristeet sopivat hienosti juhlaan. Lovin pääsiäistuotteet on muiden tuotteidemme tavoin valmistettu kotimaisesta koivuvanerista. Puun pinta kuultaa kauniisti maalattujen tuotteiden maalipinnan läpi ja puunväriset tuotteet tuovat koivun luonnollisen sävyn luontevasti osaksi sisustusta.

PERINTEISET PÄÄSIÄISKORISTEET

Perinteet luovat juhlalle kehyksen, joka muuntuu ja kehittyy ajan mukana. Jokaisella juhlalla on omat perinteensä ja koristeensa.

Kevät, syntymä, uusi elämä ja kasvu näkyvät pääsiäisen tarinoissa ja hahmoissa. Hedelmällisyyttä kuvaava pääsiäispupu ja pääsiäiskukot munivat pääsiäismunia, jotka puolestaan symboloivat elämää ja elämän jatkumista. Kaikissa maissa munia eivät suinkaan muni meille tutut puput ja kukot vaan asialla voi olla myös vaikkapa käki tai kettu. Kuka munii pääsiäismunat sinun kodissasi?

Lovin suosituimmat pääsiäiskoristeet ovat Lovi-pupu ja Lovi-kukko. Kauniit, koottavat hahmot sopivat osaksi pääsiäiskodin sisutusta. Värivaihtoehtoja on useita, joten jokaiseen tyyliin löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Puiset pääsiäispuput Lovilta, puunvärinen ja keltainen
Pääsiäiskukko Lovilta. Puinen kukkokoriste, valmistettu kotimaisesta koivuvanerista. Väri kirkkaanpunainen.

KEVÄISET VÄRIT

Raikkaat värit tuovat pääsiäiskoristeisiin ja -sisustukseen keveyttä, raikkautta ja iloisuutta. Munistaan kuoriutuvat pienet tiput ilahduttavat keltaisella värillään. Keltainen väri yhdistetään aurinkoon, iloon ja voimaan sekä kevääseen ja pääsiäiseen. Lovin pääsiäiskoristeista löydät kaksi keltaista tuotetta: kirkkaankeltaisen Lovi-pupun ja lämpimänkeltaisen Lovi-kukon.

Pääsiäisruohon raikas vihreä väri puolestaan on täynnä energiaa, uutta kasvua. Vihreä väri luo mielikuvia tuoreudesta, terveydestä ja luonnosta. Lovi-pupuista löytyy raikas vaaleanvihreä vaihtoehto ja 34 cm korkuisen Lovi-puun oksille asetettavat Minilinnut on maalattu samalla iloisella sävyllä.

Myös pehmeät, herkät sävyt ovat tervetulleita koristamaan kevään juhlaa. Lovi-kirsikkapuu hehkuu suloista vaaleanpunaista ja Lovi-pupuista löytyy samaa sävyä. Mitä jos yhdistäisit nämä kaksi? Pieni pupu sopii ihanasti oksien alle nuuhkimaan kirsikkapuun kukkia.

Luonnolliset pääsiäiskoristeet luovat lempeää tunnelmaa. Lovi-kirsikkapuu ja Lovi-pupu, puiset pääsiäiskoristeet.

Maanläheiset värit, ruskean eri vivahteet ja murretut sävyt tuovat rauhallisen pohjan väri-ilottelulle. Lovin pääsiäisvalikoimasta löydät myös puunvärisiä vaihtoehtoja. Vaaleat, puunväriset koristeet sopivat sisustukseen sellaisenaan tai voit maalata ne suosikkisävyilläsi.