Wooden Wall Flower, Lovi Decor Flower, natural wood

PUINEN SEINÄKUKKA, LOVIN KEVÄTUUTUUS

Lovi-sisustuskukka on kevään 2023 upea Lovi-uutuus. Tämä puinen seinäkukka on pullollaan luonnollista raikkautta, kukkaan puhkeavan luonnon iloa, kukoistusta ja yltäkylläisyyttä. Kauniit, kerroksittain aseteltavat terälehdet muodostavat runsaan ja mielenkiintoisen kokonaisuuden.

UUDEN TUOTTEEN SUUNNITTELU

Puinen seinäkukka liittyy osaksi syksyllä julkaistun Lovi-sisustustähden aloittamaa seinäkoristeiden sarjaa. Lovi-sisustuskukat on suunniteltu käytettäväksi myös pöytäkoristeina ja osana kattausta.

Lovi-tuotteiden aiheet löytyvät hyvin usein luonnosta ja tuotteissa käytetty kotimainen koivuvaneri asettaa raamit tuotteen suunnittelulle. Ensimmäisten varsinaisten luonnosten syntyessä tuote on usein muotoutunut Annen ajatuksissa jo pitkään. Luonnosteluprosessi on yhdistelmä luovaa tekemistä ja teknistä ongelmanratkaisua.

Luonnoksia Lovi-sisustuskukasta
Lovi-sisustuskukka luonnosteltiin 3D-piirustusohjelman avulla

Lovi-sisustuskukan muoto alkoi kehittyä yksinkertaisesta kukan perusperiaatteesta. Lovi-tuotteille tyypilliseen tapaan kukan perusrakenne muodostuu ristikkäin aseteltavista kappaleista. Kukan runko-osat muodostavat pohjan, joihin kiinnitettävät terälehdet aikaansaavat lopullisen, kukkamaisen rakenteen.

NELJÄ KOKOA

Lovi-sisustuskukka on saatavilla neljässä koossa – 15cm, 24cm, 34cm ja 48cm. Valitse yksi koko kotisi koristeeksi tai yhdistä monta kokoa suuremmaksi kokonaisuudeksi. Koon kasvaessa kukan yksityiskohdat säilyvät samoina, vain osien koko muuttuu.

Pienimmät puiset seinäkukat on halkaisijaltaan 15cm ja 24cm. Kevyet terälehdet kiertyvät kauniisti kukan keskiosan ympärille. Nämä suloiset kukat ovat ihania yksityiskohtia kotiin tai helposti lähetettäviä lahjoja ystävälle. Ne sopivat käytettäväksi koristeena seinällä, koottuna pöytäpinnalle tai osana kattausta.

Kaksi pienintä Lovi-sisustuskukkaa, 15cm ja 24cm
Lovi-sisustuskukat 15cm ja 24cm

Lovi-sisustuskukka 34cm on edeltäjiänsä näyttävämpi, terälehtensä laajemmalle levittävä puinen seinäkukka. Sarjan suurin kukka, Lovi-sisustuskukka 48cm, on runsas ja ylellinen seinäkoriste. Suuret terälehdet kerrostuvat kauniisti kukan keskiosan ympärille.

Kaksi suurinta Lovi-sisustuskukkaa, 34cm ja 48cm
Lovi-sisustuskukat 34cm ja 48cm

Kaikkia neljää kukkakokoa voidaan käyttää koristeena erikseen tai yhdessä muiden kokojen kanssa. Kolmen pienimmän kukan pakkauskoko mahdollistaa lähettämisen suoraan postilaatikkoon, joten Lovi-sisustuskukan lähettäminen lahjaksi ystävälle on vaivatonta.

KAHDEKSAN VÄRIÄ

Tänä keväänä herkuttelemme värien runsaudella. Puinen seinäkukka löytyy valikoimastamme kahdeksassa eri värissä, joten löydät varmasti suosikkisi!

Lovi-sisustuskukkien värit: kuultava valkoinen, puunvärinen, pellavansininen ja laventelinsininen
Lovi-sisustuskukat väreissä kuultava valkoinen, puunvärinen, pellavansininen ja laventelinsininen

Värivaihtoehdot ovat: puunvärinen, kuultava valkoinen, pellavansininen, laventelinsininen, vaaleanpunainen, tummanpunainen, hunajankeltainen ja kanelinruskea. Sävyistä pellavansininen ja hunajankeltainen ovat tämän kevään uutuusvärejä. Pellavansininen, Lovi-sisustuskukan sinisistä sävyistä vaaleampi, sai värinsä hennon vaaleansinisistä pellavan kukista.

Lovi-sisustuskukkien värit: vaaleanpunainen, tummanpunainen, hunajankeltainen, kanelinruskea
Lovi-sisustuskukat väreissä vaaleanpunainen, tummanpunainen, hunajankeltainen ja kanelinruskea

Kerää kotiisi Lovi-sisustuskukkia omassa suosikkivärissäsi tai yhdistele eri värejä! Puunvärisen kukan voit myös halutessasi maalata itse.

PUINEN SEINÄKUKKA ON HELPPO KOOTA JA RIPUSTAA

Lovi-sisustuskukan kokoaminen on helppoa pakkauksen mukana tulevan kuvallisen ohjeen avulla. Irrota ensin osat levyistä. Kokoa sitten kukan keskiosa. Aloita terälehtien paikoilleen asettelu suurimmista lehdistä ja jatka kokoamista aina pienemmällä terälehtikoolla kohti keskiosaa. Paina terälehdet kunnolla paikoilleen, pohjaan saakka.

Kokoamassa Lovi-sisustuskukkaa 48cm puunvärinen
Lovi-sisustuskukan kokoamista

Kiinnitä ripustuspala kukan takapuolelle ja nosta kukka seinälle. Käytä ripustamiseen omaan seinämateriaaliisi sopivaa kiinnitystapaa, naulaa, ruuvia tai koukkua. Puinen seinäkukka on kevyt, mutta kiinnityksen on oltava vakaa, jotta kukka ei putoa.

Lovi-sisustuskukan seinäkoukku
Puinen sisustuskukka on helppo ripustaa ripustuspalan avulla

LUONNOLLISTA KAUNEUTTA, LUONNOLLISESTA MATERIAALISTA

Puinen seinäkukka tuo kotiin luonnollista ilmettä, pehmeyttä ja raikasta tunnelmaa ilman seinäpintojen uusimista, maalaamista tai tapetointia.

Ohut, kotimainen koivuvaneri korostaa Lovi-sisustuskukan pehmeää, kevyttä muotoilua. Puulle luontainen käyttäytyminen, mahdollinen sävyn ja muodon muuttuminen ajan myötä, tuo kukkaan eloisuutta ja yksilöllisyyttä.

Lovi-sisustuskukat seinällä. Kolme kokoa 24cm, 36cm ja 48cm
Luonnollista sisustusta Lovi-sisustuskukilla

Anna valon leikkiä kukan terälehdillä, varjojen muodostaa oma lisänsä kukan muotoihin. Nauti kauniista muotoilusta. Ympäröi itsesi luonnon kauneudella, aidoilla materiaaleilla ja luonnollisilla muodoilla.

Lue lisää ja tilaa suosikkisi Lovi-sisustuskukan tuotesivulta!