Lovi-sisustuskukka

Lovi-sisustuskukka nyt myös neljässä vihreän sävyssä: haaleanvihreänä, vaaleanvihreänä, metsänvihreänä ja tummanvihreänä.

Veistoksellinen, reliefimäinen kukka on tulvillaan kukkivan luonnon kepeyttä, riemua ja runsautta. Kerroksittain kiinnitettävät terälehdet muodostavat täyteläisen kokonaisuuden. Kukan monikerroksisuus, pehmeys ja runsaat yksityiskohdat tekevät kukasta mielenkiintoisen ja kiehtovan.

Neljä kokoa – 15cm, 24cm, 34cm ja 48cm – sopivat käytettäväksi yhdessä tai yksitellen. Värivaihtoehtoja on paljon. Valitse suosikkisävysi kahdestatoista vaihtoehdosta: haaleanvihreä, hunajankeltainen, kanelinruskea, kuultava valkoinen, laventelinsininen, metsänvihreä, pellavansininen, puunvärinen, tummanpunainen, tummanvihreä, vaaleanpunainen ja vaaleanvihreä.

Yhdistele värejä toisiinsa ja vaihda sävymaailmaa vuodenaikojen mukaan. Puunväristä, valkoista ja pellavansinistä talveen, vaaleanpunaista ja sinisiä kevääseen, vihreitä kesään ja kanelia ja hunajaa syksyyn. Esimerkkejä värien yhdistelyyn löydät kuvakarusellista.

Käännä katse kodin seinille, lisää väriä, tekstuuria ja tunnelmaa helposti, ilman pintojen uusimista, tapetointia tai maalaamista. Tuo eloa eteiseen tai muuta olohuoneen ilmettä helposti kukkakoristein. Kokoa ryhmä kukkia sängyn yläpuolelle makuuhuoneeseen tai korista lastenhuoneen seiniä perheen pienimpien lempiväreillä.

Lovi-sisustuskukan voi myös asettaa pöytäpinnalle – eteisen tasolle, lipaston päälle olohuoneeseen tai osaksi kaunista kattausta.

Lovi-sisustuskukka on myös ihastuttava lahja ystäville ja läheisille. Kääri lahjapaperiin kukka päivänsankarin suosikkivärissä tai lähetä lahjakortti, jolla päivänsankari voi itse tehdä valintansa.

Ohut, kotimainen koivuvaneri korostaa Lovi-sisustuskukan kevyttä rakennetta. Luonnon materiaalin aito tuntuma ja ulkomuoto yhdistyvät sulavalinjaiseen muotoiluun. Pienet muutokset sävyissä, puun pintakuviossa ja muodoissa kuuluvat luonnon materiaalin luonteeseen ja tekevät jokaisesta Lovi-sisustuskukasta yksilöllisen ja ainutlaatuisen. Puu elää ja muuttuu ajan mukana – juuri kuten sen kuuluukin.

Lovi-sisustuskukka ripustetaan seinälle pakkauksen mukana tulevan ripustuspalan avulla. Käytä ripustamiseen omaan seinämateriaaliisi sopivaa koukkua, ruuvia, naulaa tai muuta kiinnitystapaa.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

Alk. 15,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 31 x 20cm / 85g
  • 22.5 x 31 x 0.3cm / 150g
  • 24.5 x 34 x 0.8cm / 400g
  • 31.5 x 52.5 x 2cm / 1000g

Värit: haaleanvihreä, hunajankeltainen, kanelinruskea, kuultava valkoinen, laventelinsininen, metsänvihreä, pellavansininen, puunvärinen, tummanpunainen, tummanvihreä, vaaleanpunainen ja vaaleanvihreä

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä postikorttimainen pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ

Kukka-aiheet ovat olleet yleinen tapa kaunistaa koteja ja elinympäristöjä kautta historian. Taideteosten kukka-asetelmat, seinille ja kattoihin taidokkaasti maalatut kukat ja köynnökset sekä tapettien kukkakuviot ovat tuoneet pienen palan kukkivaa luontoa sisätiloihin. Kukka-aiheiden värikylläisyys sekä kukkien pehmeät ja symmetriset muodot muistuttavat luonnon rauhasta ja harmoniasta.