Lovi Eggs on the branch, wooden Easter eggs in flax blue, light pink and honey yellow

PUISET PÄÄSIÄISMUNAT LOVILTA

Puiset pääsiäismunat ilahduttavat asetelmissa ja pääsiäiskimpuissa, pajunoksille ripustettuina ja osana pääsiäiskattausta. Eikä sovi unohtaa pääsiäisaskarteluista parhainta, munien maalaamista!

TAKAISIN VALIKOIMAAN

Tänä keväänä toimme Lovi-munat takaisin valikoimaamme, tällä kertaa monipakkauksina. Lovi-munat 4,5cm pakkauksessa on kuusi koottavaa munaa. Lovi-munat 7cm pakkauksessa munia on kolme. Myös ripustuslangat löytyvät pakkauksesta. Ohje munien kokoamiseen on painettu pakkauksen takapuolelle.

Lovi-munat 7cm kultainen lajitelma, pakkaus
Lovi-munat 7cm, kultaisen valikoiman pakkaus
Lovin puiset pääsiäismunat pakataan tyynypakkauksiin
Lovi-munat on pakattu käteviin tyynypakkauksiin.

Pakkasimme puiset pääsiäismunat käteviin tyynypakkauksiin, joissa kootut munat voi säilyttää pääsiäisen jälkeen. Tee pakkauksesta putkimainen puristamalla hellästi yhteen pakkauksen pitkiä sivuja ja taita sitten pakkauksen läpät laatikon päädyiksi. Sujauta kootut munat koteloon. Näin munat säilyvät ehjinä tallessa seuraavaan pääsiäiseen.

VÄRIVALIKOIMA JA KULTAINEN VALIKOIMA

Lovin puiset pääsiäismunat on saatavilla värivalikoimana, kultaisena valikoimana ja puunvärisinä. Lovi-munat 4,5cm värivalikoimapakkauksesta kokoat kaksi vaaleanpunaista munaa, kaksi pellavansinistä munaa ja kaksi hunajankeltaista munaa. Lovi-munat 7cm värivalikoimapakkauksessa on yksi muna kutakin väriä.

Lovi-munat 4,5cm, värivalikoima
Lovi-munat 4,5cm ripustettuna oksaan
Lovi-munat 7cm, kultainen valikoima
Lovi-munat 7cm ripustettuna oksaan

Kultaiseen lajitelmaan valitsimme kanelinruskeita, hunajankeltaisia ja puunvärisiä munia samassa suhteessa ( 2 x kanelinruskea, 2 x hunajankeltainen, 2 x puunvärinen 4,5cm koon munapakkauksissa ja 1 x kanelinruskea, 1 x hunajankeltainen, 1 x puunvärinen 7cm koon munapakkauksissa).

PUUNVÄRISET LOVI-MUNAT

Hurmaavat, puunväriset Lovi-munat sopivat luonnolliseen pääsiäiskoristeluun tai osaksi värikästä kokonaisuutta. Pieniä munia (4,5cm) on pakkauksessa kuusi ja isoja (7cm) kolme.

Lovin puiset pääsiäismunat, puunväriset munat korissa, koko 7cm
Puunväriset Lovi-munat 7cm

Puunväriset puiset pääsiäismunat voi myös maalata. Vaalea puupinta on mitä parhain alusta erilaisille kuvioille ja väreille. Kokeile rohkeasti erilaisia tapoja koristella munia ja luo omia, yksilöllisiä pääsiäiskoristeitasi. Munien maalaaminen sopii pienille ja isoille, ja on ihanaa yhdessä tekemistä pääsiäisen lähestyessä. Ja kuinka mukavaa onkaan käyttää itse koristeltuja munia kodin koristeluun!

Runsaspigmenttiset Lovi-vesivärit, 8 värinappia
Lovi-vesivärit: 8 värinappia, sivellin ja pieni opas värien sekoittamiseen

Munien maalaamiseen sopivat erityisen hyvin kotimaiset, runsaspigmenttiset Lovi-vesivärit, mutta voit käyttää koristeluun kaikkia kotoa löytyviä tarvikkeita ja erilaisia tekniikoita.

Jos maalaat Lovi-munia pääsiäisen lähestyessä, nappaathan niistä kuvan ja jaat sen kanssamme merkitsemällä kuviisi @lovi_finland_ Instagramissa ja @LoviFinland Facebookissa.

HELPOSTI LÄHETETTÄVÄT PÄÄSIÄISTERVEHDYKSET

Puiset pääsiäismunat ovat paitsi kauniita koristeita omaan kotiin, myös mitä ihanimpia pääsiäistervehdyksiä ystäville. Lähetä pääsiäisiloa ja pieni hetki käsillä tekemisen hyvää tekevää voimaa läheisillesi. Muista myös muut pääsiäistuotteemme Lovi-puput, -kukot ja kevään ihana uutuus Lovi-sisustuskukka.

Lovin puiset pääsiäiskoristeet. Lovi-munat ja Lovi-puput pöydällä ja Lovi-sisustuskukka seinällä.
Lovin puiset pääsiäiskoristeet

Tutustu siis valikoimaamme, tilaa omat suosikkisi ja lähetä samalla iloiset pääsiäistervehdykset ystävillesi!