Wooden Lovi Mice with a

MITEN KORISTELLA KAKKU LOVI-HAHMOILLA

Miten koristella kakku uudella tavalla? Helposti, nopeasti ja siten, että koristeet voidaan käyttää uudelleen. Ja tarvitseeko koristelun aina olla kakun päällä? Mitä jos koristelisit koko pöydän ihanilla hahmoilla?

Tänä vuonna olemme viettäneet herkullisia hetkiä Lovin tehtaalla! Kuukausittaiset kakkukestit kahvihuoneessamme ovat olleet mukavia yhteisiä hetkiä työpäivien lomassa. Herkuttelun lisäksi myös kakkujen suunnittelu ja kuvaaminen on ollut hauskaa vaihtelua. Tällä kerralla hyppäämme hetkeksi takaisin kesään heinäkuun ja elokuun kakkujen kanssa, ja otamme ensimmäisen askeleen kohti syksyä esitellessämme syyskuun kakun.

KESÄKAKKU

Heinäkuun kakku loisti kuin aurinko ja pienet Lovi-merikilpikonnat viimeistelivät kauneuden.

Raikas kerma ja makea kinuski rapealla keksipohjalla oli täydellinen kesäherkku. Hyvä jälkiruokaidea kesäretkelle tai rantajuhliin!

Valitsimme kaksi erikokoista Lovi-merikilpikonnaa kakun päälle ja leikkasimme pienet palat leivinpaperia niiden evien alle, jotta kuorrute ei tarttuisi niihin.

Heinäkuun kakun leipoi Hyvä Kakku, sama leipomo, jonka herkullisia kakkuja olemme käyttäneet aiemminkin kuukauden kakkuina.

Lovi-merikilpikonna 8cm on puinen koriste ja lahja litteässä, muovittomassa pakkauksessa.
Lovi-merikilpikonna on saatavilla kahdessa koossa (8cm ja 12cm).
Puiset Lovi-merikilpikonnat kesäkakun päällä.
Lovi-merikilpikonnat viimeistelivät heinäkuun kakun.

KAKKUJUHLA MUUMIEN KANSSA

Elokuu on tuoreiden, mehukkaiden marjojen ja rentojen kesäjuhlien aikaa. Molemmat edellä mainitut asiat toivat mieleemme muumit. Tove Jansson, jonka syntymäpäivää juhlitaan elokuussa, on luonut mitä mielikuvituksekkaimman maailman täynnä muumeja, niiskuja, mymmeleitä, hemuleita ja monia muita. Tarinat ystävyydestä, välittämisestä, suvaitsevaisuudesta ja onnellisista lopuista ovat meille rakkaita ja suuri inspiraationlähde Lovin muumeille.

Lättykakku ja Lovin Muumimamman osia.
Kokoa Lovin Muumimamma kuudesta osasta.

Jos muumitarinat ovat sinulle tuttuja, tiedät varmasti, että kukaan ei lähde Muumimamman keittiöstä tyhjin vatsoin. Joten, Muumimamma mielessämme, paistoimme pinon lättyjä ja valmistimme herkullisen lättykakun lätyistä, kermavaahdosta, mansikoista, mustikoista, vadelmista ja punaherukoista. Miten hyvältä se maistuikaan!

Koko Lovin muumiperhe kokoontui kakun ympärille. Muumimamma tietysti, hänhän oli tavallaan juhlien erityisvieras, Pikku Myy, Niiskuneiti, Muumipeikko, Nuuskamuikkunen, Muumipappa ja Hattivatit.

Joten seuraavalla kerralla, kun mietit miten koristella kakku tai juhlapöytä uudella, hauskalla tavalla, vieraile Lovin verkkokaupassa!

Lovin muumihahmot, puiset muumihahmot osana kattausta.
Lovin muumihahmot tuovat iloa kattaukseen.

PERINTEITÄ, PERINTEITÄ, PERINTEITÄ

Syyskuu on värien, tuoksujen ja makujen kuukausi. Sadonkorjuuaika tarjoaa meille tuoreita vihanneksia ja hedelmiä. Jostain syystä syyssesonki tuo mieleen myös paljon muistoja lapsuudesta. Kuivakakut olivat suosittuja leivonnaisia noina aikoina. Erilaisia versioita oli lukematon määrä.

Me leivoimme syksyn omaan kuivakakkuumme. Meri, tuotannostamme vastaava henkilö, on erittäin taitava leipuri ja hän valmisti kakun, jossa maistuvat syksyn mausteet; kaneli, kardemumma, piparkakkumauste ja kaakao. Taikinan joukkoon lisätty porkkanapyree teki kakusta maukkaan ja mehevän.

Ja mikä olisikaan parempi koriste sadonkorjuuajan kakkuun kuin Lovi-hiiri. Pienet kevyet hiiret kakun päällä ja pöydällä muruja etsimässä näyttivät ihanilta. Me käytimme puunvärisiä Lovi-hiiriä, mutta löydät valikoimastamme muitakin värejä. Perinteisen harmaan lisäksi, hiiren voi tilata myös vaaleanpunaisena tai vaaleansinisenä.

Miten koristella kakku Lovi-hiirillä?
Lovi-hiiret sopivat hienosti osaksi syksyistä kakkupöytää.

Jäljellä on vielä kolme kaunista ja herkullista kakkua. Maistiaisia lokakuun kakusta löydät Instagramista @lovi_finland_ ja Facebookista @LoviFinland, joissa julkaisimme muutamia kuvia Halloween kakustamme, mutta kerromme enemmän joulukuussa, kun viimeisetkin kakut on koristeltu ja muruset lusikoitu parempiin suihin.

Edelliset kakut löydät postauksista Helpot kakkukoristeluideat ja Puiset kakkukoristeet Lovilta. Lue lisää kuinka koristella kakku Lovi-hahmoilla ja löydä ideoita omiin kakkuihisi!