Featured image Ulrika

LOVI-TIIMI: ULLE

Lovin pienessä tehtaassa Lovi-tuotteita valmistaa mahtava tiimi! Nyt on Ullen vuoro kertoa omasta työstään.

Aloitin työt Lovin tuotannossa elokuussa 2019 ja pidän työstäni paljon. Aika on kulunut hurjan nopeasti! Leikkaan, hion, maalaan ja pakkaan tuotteita sekä lähetän tilauksia yksityisasiakkaillemme ja jälleenmyyjillemme ympäri maailmaa. Tavoitteena on saada tuotteet laadukkaasti ja nopeasti perille.

Lovi-lintu on yksi Ullen suosikeista.

Aloitan aamuni tarkastamalla uudet tilaukset ja rakennan päiväni sitten toimitusten ympärille tarpeen mukaan yhdessä muiden tuotannossa työskentelevien henkilöiden kanssa. Yhteistä työskentelyä maustaa herskyvä huumori ja ja apua saa aina, kun tarvitsee. Työtehtävät hoituvat vauhdikkaasti ja hyvällä mielellä.

Parasta työssäni on päivien monipuolisuus, vauhdikkuus ja työskentely ihanien tuotteiden parissa, kivassa työyhteisössä!

Oma Lovi-suosikkini on Lovi-lintu! Lintu on kaunis pieni koriste, joka tarkkailee ympäristöään omalta paikaltaan. Mielestäni sininen Lovi-lintu on erityisen kaunis.

Pidän paljon myös erikokoisista Lovi-palloista. Lintu ja pallot viimeistelevät sisustuksen sisustusoksille tai joulun aikaan kuusen oksille ripustettuna.

Erikokoiset ja -väriset Lovi-pallot kaunistavat joulukuusen.

Blogissamme on aiemmin esitelty Meri ja Sanna. Oletko jo lukenut heidän ajatuksiaan työstä Lovi-tuotteiden parissa?