Flat packed Lovi products are easy to send as gifts.

HELPOSTI LÄHETETTÄVÄ LAHJA LOVILTA

Lahjan vastaanottaminen, kuten myös sen antaminen, on aina ilo. Kun lahja luovutetaan lahjansaajalle lämpöisen halauksen kera, lahjan saaja ja sen antaja, kokevat suurta mielihyvää. Mutta on myös heitä, jotka asuvat toisaalla, halauksiemme tavoittamattomissa. Heitä, joita muistamme, tervehdimme ja ilahdutamme helposti lähetettävillä lahjoilla.

Lovi-hahmot ovat alusta alkaen olleet suosittuja, ympäristöystävällisiä lahjoja ja osoitetiedoille varattu paikka pakkauksen kääntöpuolella tekee lähettämisestä helppoa. Lahjan saajaa miellyttää luonnollinen ja kekseliäs lahja. Lahjan lähettäjää puolestaan viehättää kauneuden ja kotimaisuuden ohella lähettämisen helppous. Helposti lähetettävä lahja tekee ystävien muistamisesta vaivatonta.

Helposti lähetettävä lahja on pakattu litteään pakkaukseen.
Kaikki Lovi-tuotteet on pakattu litteisiin, muovittomiin pakkauksiin.

Lovi-lahjan ympäristöystävällisuus ei lopu käytettyyn materiaaliin tai kierrätettävään pakkaukseen, litteä pakkaus on myös ekologista lähettää.

HELPOSTI LÄHETETTÄVÄ LAHJA SUORAAN POSTILAATIKKOON

Helposti lähetettävä lahja on paitsi litteä ja kevyt, myös mahdollista lähettää postimerkeillä. Näin voit jättää lahjan postilaatikkoon, josta sen matka jatkuu suoraan vastaanottajan kotiosoitteeseen.

Lovi-pakkausten osoitetietorivit helpottavat lähettämistä entisestään. Sinun ei tarvitse pakata lahjaa erikseen, pelkät postimerkit pakkauksen nurkassa riittävät. Lovi-pakkauksen oikean yläkulman kirjekuorimerkki kertoo, että pakkaus on kansainvälisesti kirjekokoinen ja osoitetietorivit löytyvät pakkauksen kääntöpuolelta. Jos merkkiä ei ole, tuote lähetetään pakettina.

LOVI-PAKKAUSTEN KOOT

Alla näet esimerkkejä Lovi-pakkausten kokovaihtoehdoista ja painoista. Kaikki Lovi-hahmot on pakattu kierrätettäviin kartonki- ja pahvipakkauksiin. Isojen puiden ja kuusien osat voidaan säilyttää litteissä pakkauksissaan käyttökertojen välillä.

Lovi-sisustustähti on helppoa lähettää pienenä pakettina.
Lovi-sisustustähti 48cm maksi-pakkauksessa. Kokoaminen on helppoa kuvitetun ohjeen avulla.

Pakkauksen sisältä löydät tuotteen kokoamisohjeen ja tarvittaessa ripustuslangan. Jokaisen pakkauksen yksilölliset pakkauskuvat sekä koko- ja painotiedot löydät Lovi-verkkokaupasta, kunkin tuotteen tuotesivun Tietoja-osiosta.

KIRJEKOKOISET PAKKAUKSET

Lovi-tuotteet minipalloista keskikokoiseen Lovi-sisustustähteen on pakattu kirjekokoisiin pakkauksiin. Löydät kirjekokoisten pakkausten mitat ja painot myös postauksen lopussa olevasta taulukosta.

Kirjekokoinen pakkaus S
Kirjekokoinen pakkaus S
Kirjekokoinen pakkaus M
Kirjekokoinen pakkaus M
Kirjekokoinen Lovi-pakkaus L
Kirjekokoinen pakkaus L
Helposti lähetettävä lahja voi olla myös suuri Lovi-kuusi tai -puu
Kirjekokoiset Lovi-pakkaukset L+ ja XL

TYYNYPAKKAUKSET

Alkuperäiset Lovi-pallosetit on pakattu tyynypakkauksiin, joissa voit säilyttää pallot kokoamisen jälkeen.

Pieni tyynypakkaus
Keskikokoinen tyynypakkaus
Suuri tyynypakkaus

MAKSI-PAKKAUS

Helposti lähetettävä lahja voi olla myös pieni paketti.  Lovi-kuusi 50cm ja Lovi-puu 55cm on pakattu litteisiin, pieninä paketteina lähetettäviin maksipakkauksiin. Myös Lovi-sisustustähti 48cm on pakattu maksi-pakkaukseen.

Lovin uusi maksi-pakkaus
Lovi-kuusi 50cm ja Lovi-puu 55cm on kuten myös Lovi-sisustustähti 48cm on pakattu maksi-pakkauksiin.

PUUPAKKAUKSET

Suuret Lovi-puut ja -kuuset on pakattu pahvipakkauksiin, joissa osat on tarvittaessa helppoa säilyttää. Tukeva pakkaus on kestävä ja suojaa puuta myös kuljetuksen aikana. Löydät puupakkausten mitat ja painot myös postauksen lopussa olevasta taulukosta.

Puupakkausten koot ovat: Lovi-kuusi 100cm / Lovi-puu 108cm: 62 x 58 x 8cm / 2,5kg, Lovi-kuusi 120cm / Lovi-puu 135cm: 75 x 69 x 8cm / 3,5kg, Lovi-kuusi 180cm / Lovi-puu 200cm: 105 x 71 x 13cm / 12kg

Suurempi Lovi-puu tai kuusi voi myös olla helposti lähetettävä lahja.
Suuret Lovi-kuuset ja -puut on pakattu tukeviin pahvipakkauksiin. Kuvassa Lovi-kuusi 120cm pakkauksineen.

KIRJEENÄ VAI PAKETTINA

Tarkista alta lähetetäänkö valitsemasi koko kirjeenä vai pakettina.

Ystävien ja läheisten ilahduttaminen on aina ajankohtaista. Valitse siis kestävällä tavalla valmistettu, kotimainen ja helposti lähetettävä lahja Lovin verkkokaupasta ja lähetä terveiset ystävällesi jo tänään. Helposti lähetettävä lahja voidaan lähettää Lovin tehtaalta myös suoraan lahjan saajalle, muista vain mainita tästä tilauksen yhteydessä.