Lovi-labradori

Labradori rakastaa laumaansa, olivatpa jäsenet eläimiä, ihmisiä tai pehmoleluja. Tämä lempeä löntystäjä on aina sinua vastassa häntä innokkaasti heiluen. Sohvannurkkaan ei tarvitse iltaisin käpertyä yksin, nelijalkainen ystävämme on taatusti mukana.

Lovi-labradori saapuu luoksesi kolmessa eri värissä – mustana, ruskeana ja puunvärisenä – kellahtaa selälleen ja jää odottamaan loputtomia rapsutuksia. Tässä tuotteessa osia on hieman tavallista enemmän, mutta kokoaminen on helppoa selkeiden, pakkauksessa mukana olevien ohjeiden avulla. Aloita kokoaminen vartalosta, lisää pää ja paina lopuksi korvat paikoilleen.

Kun Lovi-labradori on asettunut taloksi omaan kotiisi, lähetä ihana yllätys myös ystävällesi. Koska jokainen keittiö tarvitsee oman vartijansa.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

15,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 31 x 20 x 0,3cm / 95g

Värit: musta, puunvärinen, ruskea

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä postikorttimainen pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ

Inspiraationa Lovi Labradorille on toiminut suunnittelijamme Annen rakas perhekoira Piki. Maailman suosituimpiin lukeutuva koirarotu ansaitsi näin paikkansa Lovi-tuotteena.