Lovi-mäyräkoira

Lovi-mäyräkoira – pieni puinen mäyräkoirahahmo – on kesän 2023 Lovi-uutuus! Paljon toivottu ja pitkään Annen suunnittelupöydällä vuoroaan odottanut koira on nyt tilattavissa Lovin verkkokaupasta.

Lovi-mäyräkoira on täyttä terhakkuutta kuonon kärjestä hännän päähän. Voit valita viidestä mäyräkoirille ominaisesta väristä oman suosikkisi tai koota oman laumasi valitsemalla yhteen useita eri värejä. Saatavilla olevat värit ovat puunvärinen, kanelinruskea, musta, harmaa ja ruskea. Puunvärisen koiran voit myös maalata itse. Valitse kirkkaita, iloisia sävyjä ja herkuttele väreillä!

Voit myös sekoittaa värejä keskenään! Sopisiko sinun kotiisi kanelinruskea mäyräkoira mustilla korvilla tai puunvärinen mäyräkoira ruskeilla korvilla? Tilaa eri väriset koirahahmot ja kokeile! Esimerkkejä värien sekoittamisesta löydät kuvakarusellista.

Lovi-mäyräkoiran ryhdikäs muoto, suloinen suippo kuono ja innokkaasti sojottava häntä ovat täynnä mäyräkoiramaista viehätysvoimaa. Aloita kokoaminen vartalosta, lisää seuraavaksi pään osat ja viimeistele hahmo painamalla korvat paikoilleen. Pakkauksen mukana tuleva kuvallinen ohje auttaa kokoamisessa.

Lovi-mäyräkoira on ihana lisä Lovi-koirien laumaan! Joko Lovi-chihuahua ja Lovi-labradori ovat sinulle tuttuja? Vai sopisiko uutuuskoiran kaveriksi sittenkin Lovi-kissa?

Lisää Lovi-mäyräkoira – tai kokonainen mäyräkoiralauma – ostoskoriisi, viimeistele tilaus ja pääset pian kokoamaan omia suloisia hännänheiluttajiasi. Tai lähetä ihana lahja mäyräkoiria rakastavalle ystävälle!

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

12,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 24 x 15 x 0,3cm / 55g

Värit: harmaa, kanelinruskea, musta, puunvärinen, ruskea

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä postikorttimainen pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ

Nämä eloisat ja leikkisät, itsenäiset ja itsepäiset pienet koirat ovat olleet myös taiteilijoiden suosikkeja. Espanjalainen kuvataiteilija Pablo Picasso (25.10.1881-8.4.1973) ikuisti mäyräkoiransa Lumpin useisiin teoksiinsa ja pieni koira on usein mukana myös Picassosta otetuissa valokuvissa. Myös Andy Warhol (6.8.1928-22.2.1987), yhdysvaltalainen taiteilija, taidemaalari, piirtäjä, valokuvaaja ja elokuvantekijä on ottanut mäyräkoiransa Archien ja Amoksen mukaan tuotantoonsa.