Lovi-kuusi 14cm

Lovi-kuusen kaunis kartiomainen muoto, talveen sopivat värit ja suloinen latva kurottamassa korkeuksiin. Sellainen on kuusikokoelmamme pienin, 14cm korkea kuusi. Pieni kuusi täynnä suurta joulutunnelmaa.

Luonnon läsnäolon tunnetta lisää materiaalina käytetty kotimainen koivuvaneri. Oksien kauniit kaaret luovat rauhallista tunnelmaa.

Kokoa Lovi-kuusi 14cm ikkunalaudalle, lipaston päälle tai kirjahyllyyn. Yhdistele värejä toisiinsa. Punainen, vihreä ja harmaa kuusi sopuisasti rivissä. Tai puunvärinen, harmaa ja punainen luomassa leppoisaa joulutunnelmaa. Lisää kuusi tai kaksi olohuoneen jouluasetelmaan.

Lovi-kuusi 14cm on myös täydellinen, helposti lähetettävä lahja ystävälle, pieni kiitos kuluneesta kaudesta opettajalle ja yllätys pikkujoulupakettiin.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

15,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 31 x 20 x 0.3cm / 95g

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä postikorttimainen pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Sir Henry Colenin vuonna 1843 lukuisille ystävilleen lähettämiä kortteja pidetään maailman ensimmäisinä joulukortteina. Aiemmin oli ollut tapana lähettää joulukirje, johon oli aina kohteliasta vastata.