Lovi-munat 7cm, 3kpl

Puiset Lovi-munat palasivat Lovin valikoimaan. Nyt voit tilata munat usean munan setteinä ja kahdessa koossa (4,5cm ja 7cm).

Ripusta munat osaksi pääsiäissisustusta, asettele pääsiäisruohon sekaan tai kokoa asetelmaksi yhdessä Lovi-pupujen ja –kukkojen kanssa.

Lovi-munat 7cm pakkaus sisältää neljä koottavaa pääsiäismunaa. Värivaihtoehtoja on kolme: värilajitelma (vaaleanpunainen x 1, pellavansininen x 1 ja hunajankeltainen x 1), kultainen lajitelma (hunajankeltainen x 1, kanelinruskea x 1 ja puunvärinen x 1) ja puunvärinen lajitelma (puunvärinen x 3).

Puunväriset munat ovat kaunis ja luonnollinen pääsiäiskoriste. Voit myös koristella ne itse. Munien maalaaminen on ihanaa pääsiäisaskartelua! Liitä tilaukseesi myös Lovi-vesivärit. Runsas pigmenttiset värinapit sopivat puisen pinnan maalaamiseen hyvin. Pakkauksessa on kahdeksan värinappia ja sivellin sekä kuvallinen ohje värien sekoittamiseen.

Lovi-munat ovat myös ihana pääsiäislahja! Lisää pakettiin Lovi-vesivärit ja ilahduta ystäviäsi luovalla lahjalla.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

21,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

MITAT

Pakkauksen koko / paino:

  • 36 x 15 x 0.5cm / 135g

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ

Pääsiäismunien maalaaminen on ikiaikainen perinne. Munien koristeluun on liittynyt lukematon määrä uskomuksia ja muniin maalattavilla kuvioilla on nähty olevan erilaisia merkityksiä. Munia on maalattu omaan kotiin karkottamaan pahoja henkiä ja toisaalta lahjoiksi toivottamaan hyvää onnea taloon. Pääsiäismunia on perinteisesti maalattu yhdessä, palmusunnuntain jälkeisellä viikolla, nauttien käsillä tekemisestä ja hyvästä seurasta pääsiäisen lähestyessä.