Alkuperäiset Lovi-pallot 6cm, 4kpl

Alkuperäiset Lovi-pallot 6cm ovat palanneet. Lovi-pallot aloittivat Lovin tarinan ja nyt niitä saa jälleen. Aiemmin yksittäispakatut pallot ovat nyt valikoimassamme monipakkauksina. Tästä pakkauksesta kokoat neljä kaunista palloa.

Värivalikoima on runsas. Saatavilla on viisi jouluista sävyä: punainen, tummanpunainen, tummanvihreä, vaaleanvihreä ja puunvärinen. Puunväriset pallot voi myös maalata. Viettäkää yhdessä mukava jouluinen askarteluhetki ja koristelkaa omat pallonne.

Kokoaminen on helppoa. Irrota osat levyistä ja aseta paikoilleen pakkauksen mukana olevan kuvallisen ohjeen osoittamassa järjestyksessä. Muista laittaa pakkaus talteen ja säilyttää pallot koottuina sen sisällä seuraavaan juhlaan.

Ripusta tänä jouluna jotain uutta joulupuun oksille tai liitä pallot osaksi talvista asetelmaa. Kotimaisesta koivuvanerista valmistetut Lovi-pallot ovat luonnollinen lisä joulusisustukseen.

Alkuperäiset Lovi-pallot 6cm ovat myös ihana ja helposti lähetettävä lahja ystävälle. Halutessasi voit koota pallot ja sujauttaa ne valmiina lahjarasiaan.

Lue lisääNäytä vähemmän
kirkkaanpunainenkirkkaanpunainenpuunvärinenpuunvärinentummanpunainentummanpunainentummanvihreätummanvihreävaaleanvihreävaaleanvihreä
6.06.0
Poista
Määrä

24,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 36 x 15 x 0.5cm / 135g

Värit: kirkkaanpunainen, puunvärinen, tummanpunainen, tummanvihreä, vaaleanvihreä

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä litteä pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi ja Eurooppa:

  • Alkaen 6,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€:n tilauksille

Iso-Britannia:

  • 35,00€
  • Ilmainen toimitus yli 200€:n tilauksille

Muu maailma:

  • 19,90€ tai 24,90€
  • Ilmainen toimitus yli 100€:n ja 150€:n tilauksille

Huomioithan, että toimituskulut eivät sisällä tullausta Euroopan ulkopuolelle.

Katso tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Joulupallot ovat olennainen osa joulusisustusta ja joulun tunnelmaa, mutta mitä kuusen oksille ripustettiin alun perin? Joulupuu oli tapana koristella syötävin koristein. Omenat, pähkinät ja marsipaanimakeiset nostettiin riippumaan oksille ja niillä herkuteltiin juhlan edetessä.