Lovi-sisustustähdet, puiset sisustustähdet pöydällä, kokoa itse

LOVI-SISUSTUSTÄHTI

Lovi-sisustustähti on syksyn 2022 uutuus.

Sakaroissaan tähti kantaa tähtien perinteistä muotoa, mutta on samalla täynnä tuttua ja tunnistettavaa Lovia. Aseta osat paikoilleen yksi kerrallaan, jokaiselle on oma paikkansa. Nauti kokoamisesta. Anna puisten palasten liukua yhteen, muodon rakentua hiljalleen.

Lovi-sisustustähti 24cm ja valikoimamme uusi väri, kaneli.
Lovi-sisustustähti on Lovin syysuutuus 2022.

SUUNNITTELUVAIHE

Kuten niin usein uutta tuotetta suunniteltaessa – tuotteen perusmuodon jo varmistuttua – muutoksia, parannuksia ja viimeisiä viilauksia tehdään lukematon määrä. Millaiset muodot toimivat leikkuussa, miten osien muoto vaikuttaa niiden irtoamiseen levystä, missä pienet, tuotteen osia paikoillaan pitävät kiinnityskohdat voivat olla. Anne on suunnitellut Lovi-tuotteita jo yli kuudentoista vuoden ajan, ja yhä edelleen, jokaisen tuotteen suunnitteluprosessi on uusi ja omanlainen, mielenkiintoinen ja sopivassa määrin haastava matkansa.

Lovi-sisustustähden luonnoksia
Luonnoksia Lovi-sisustustähdestä

Lovi-sisustustähden rakenne tarjoaa mahdollisuuden valon ja varjon leikille. Tähden olemus muuttuu valon suunnan ja määrän muuttuessa. Uusi, ihana yksityiskohta on tuotteen keskiosaan muodostuva, pientä lumihiutaletta muistuttava kolo, jonka läpi luonnonvalo pääsee pujahtamaan huoneeseen, tähden ollessa ripustettuna ikkunaa vasten.

UUSI VÄRI

Uusi tuote kaipasi väriä, jota valikoimassamme ei vielä ollut. Jotain tuttua, rauhallista ja kotoisaa. Jotain, jonka sävyissä tuntuu syksy, ja joka samalla hiljalleen saattelee kohti loppuvuoden juhla-aikaa. Jotain, joka tukee Lovi-sisustustähden muotoa, viemättä kuitenkaan huomiota tähden kauniilta rakenteelta.

Uusi värimme, kaneli sopii täydellisesti Lovi-sisustustähteen.

Niinpä kokeilimme. Sekoitimme sävyjä yhteen, lisäsimme ja vähensimme. Sekoitimme joukkoon pisaran vettä vain todetaksemme, että kaipaammekin enemmän pigmenttiä. Värien, varsinkin täysin uusien sävyjen sekoittaminen on tarkkaa työtä. Hiljalleen, useiden kokeilujen kautta haluttu sävy alkoi levittyä tähden pinnalle. Syntyi kaneli, Lovi-valikoiman uusi tulokas: kotoisa ja lämmin, perinteinen ja pehmeä. Vanerin huokoiselle pinnalle levitettynä lempeän mattainen. Juuri oikea lisä luonnollisen puunvärisen ja kuulaan valkoisen tähden seuraan.

UUSIA PAKKAUKSIA

Lovi-sisustustähden kolme kokoa toivat valikoimaamme myös kolme uutta pakkausta. L+, XL- ja MAXI-pakkaukset jatkavat tuttua litteiden Lovi-pahvipakkausten linjaa. Lovi-sisustustähti 24cm (L+) ja Lovi-sisustustähti 36cm (XL) voidaan lähettää kirjeinä, joten lähettäminen on helppoa, kun haluat ilahduttaa ystäviäsi lahjoilla. Lisäät vain kuoren päälle riittävästi postimerkkejä. Lovi-sisustustähti 48cm (MAXI) lähetetään pienenä pakettina.

LOVI-SISUSTUSTÄHTI SEINÄLLE TAI IKKUNAAN

Lovi-sisustustähden 24 osaa on helppo yhdistää toisiinsa pakkauksesta löytyvän, kuvallisen ohjeen avulla. Kokoamisvaiheessa valitset tähden käyttökohteen.

Valkoinen Lovi-sisustustähti 48cm seinällä.

Jos haluat nostaa tähden seinälle, sujauta ripustuspala paikalleen ennen kuin asetat sakaran pienemmät osat paikalleen. Mikäli Lovi-sisustustähti ripustetaan ikkunaa vasten, ennen pienten osien paikoilleen asettamista, pujotetaan ripustuslanka paikoilleen. Ripustuspala ja puuvillalanka kuuluvat toimitukseen.

Puinen Lovi-sisustustähti 48cm seinällä. Väri valkoinen.
Valkoinen Lovi-sisustustähti 48cm seinällä.

SYYSKOTIIN JA JUHLATUNNELMAAN

Syksy antaa meille luvan rauhoittua. On aika antaa aikaa kodille ja rakkaille ympärillämme. Käpertyä peittojen alle ja suunnata katse lähelle – miltä minun kotini näyttää, millaisen pesän haluan itselleni rakentaa.

Puinen Lovi-sisustustähti Lovi-kuusien, -tonttujen, -karhun ja -siilien kanssa.
Syyskodin sisustus on runsas ja kodikas.

Lovi-sisustustähti luo luonnollista tunnelmaa syyskotiin. Kanelin sävyt yhdistyvät ruskan runsaaseen, rauhalliseen väripalettiin. Puunvärinen, vaalea tähti lumoaa luonnollisuudellaan ja kuultava valkoinen nostaa mieliimme pian kuuraan kääntyvät, kirpeät syysaamut.

Jaa kanssamme ajatuksesi ja mietteesi syksyn uutuudestamme. Löydät lisää kuvia ja tietoa Lovi-sisustustähdestä ja Lovin syystunnelmista Instagramista @lovi_finland ja Facebookista @LoviFinland. Ihanaa syksyn jatkoa! Nautitaan luonnosta ja sen tarjoilemasta uskomattomasta väriloistosta!