Lovi Cat, warm yellow

TERVETULOA SYKSY!

Täällä ollaan taas koko porukka! Viimeisetkin lomalaiset ovat palanneet tehtaalle ja vauhdikas syksy kolkuttelee ovella. Taukohuoneessa on jaettu kesän kokemuksia, muisteltu reissuja, kohtaamisia ja kesällä nautittuja herkkuja. On mukavaa olla taas yhdessä tutulla porukalla, omassa taukohuoneessamme, valmiina syksyn puuhiin.

KESÄ LOVILLA

Kesällä saimme lähettää valtavan määrän nettikauppatilauksia ja uusia tuotteita jälleenmyyjien myymälöihin. Suuret kiitokset jokaisesta tilauksesta!

Puinen, koottava Lovi-kissa
Lovi-kissa on yksi kaikkien aikojen Lovi-suosikeista.

Kesäkuukausina on myös täydennetty varastoja syksyn sesonkia varten. Syyssesonki starttaa todenteolla syyskuussa ja vauhti kiihtyy mitä lähemmäs joulu tulee. Joulun tuttuja suosikkeja, Lovi-tonttuja ja -kuusia näkyy jo nyt tilauksilla. Emme taida olla ainoita, jotka jo ihan vähän fiilistelevät joulua.

JOIN US

Näemme mielellämme Lovi-hahmoja uusissa kodeissaan, joten jaathan kuvia kanssamme! Instagramista meidät löytää @lovi_finland_ ja Facebookista @LoviFinland. Jos jaat kuvia Lovi-hahmoista tarinoissasi muista tägätä meidät, jotta voimme jakaa tarinasi myös omassa tarinassamme.

Löydät Lovin myös YouTubesta. Tililtämme Lovi Finland löydät tuotteiden kokoamisvideoita. Kannattaa kurkata vinkkejä hahmojen kokoamiseen sieltä. Pinterestistä Lovi löytyy nimellä Lovi Finland. Pinterestiä päivitetään hieman Instagramia ja Facebookia leppoisammalla tahdilla, mutta uutta kivaa löytyy välillä sieltäkin.

LinkedInistä löytyvät Lovi (Lovi Oy) sekä Anne (Anne Paso), Mikko (Mikko Paso) ja Sanna (Sanna Valkonen). Ota Lovi seurantaan ja verkostoidu kanssamme!

ILAHDUTTAVAA YHTEISTYÖTÄ

Japani on Lovin suurimpia markkinoita ja Japanissa toimiva maahantuojamme Arco Design vanhin yhteistyökumppanimme. Keväällä aloitimme uudenlaisen yhteistyön, kun Söpö Museo -kiertue starttasi Japanissa. Kiertue vierailee tämän vuoden aikana useilla paikkakunnilla ympäri Japania esitellen skandinaavista muotoilua ja elämäntapaa. Anne on ensimmäinen esiteltävä muotoilija ja suunnittelija. Lovi-tuotteisiin tutustumisen lisäksi Söpö Museoissa on mahdollista osallistua Lovi WorkShopeihin ja luoda omia yksilöllisiä Lovi-tuotteita.

Lovi live Instagramissa
Seuraava Instagram live 9.9.2022, kello 8.00 Suomen aikaa.

Söpö Museon Instagramtililtä @sopo_museo löydät kuvia ja videoita tapahtumista ja voit osallistua myös livelähetyksiin, joissa Anne on mukana esittelemässä Lovia ja elämää luonnonhelmassa Kiimingissä. Seuraava livelähetys on perjantaina 9.9.2022 kello 8.00 Suomen aikaa, kun linja Kiiminki-Kioto on auki. Tuolloin aiheena ovat metsiemme syksyiset sadot ja Anne suuntaa marjanpoimintaan yhdessä anoppinsa Helenan kanssa. Tule mukaan!

TARINOITA JA TARJOUKSIA

Lovin blogi täyttää pian vuoden. Ensimmäiset postauksemme ”Meidän tekemiä – tutustu tekijöihin” ja ”Finnish Design – koottavaa kauneutta Suomen metsistä” julkaistiin syyskuussa 2021.

Lovi-pallon ensimmäinen prototyyppi.
Lovi-pallon ensimmäinen prototyyppi.

On ollut mukavaa jakaa tietoa ja meille tärkeitä asioita kanssanne blogin kautta ja jatkoa seuraa! Mistä asioista toivoisitte meidän kirjoittavan? Blogitoiveita ja palautetta voi jatkossakin lähettää osoitteeseen sanna.valkonen@lovi.fi.

Lovin uutiskirjeen tilaajien sähköposteihin lähetetään muutaman kerran kuukaudessa tietoa Lovin toiminnasta. Myös vain uutiskirjeentilaajille tarkoitettuja tarjouksia kilahtaa postilaatikkoon tasaisin väliajoin. Jos et vielä ole uutiskirjeemme tilaaja, liity täällä www.lovi.fi/#newsletter ja lähetämme sinulle 15% alekoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

MENNEITÄ JA TULEVIA

Vuosi 2022 on ollut kakkujen vuosi. Kerran kuussa olemme koristelleet kakun Lovi-hahmoilla vaihtoehtona tavanomaisille puisille kakkukoristeille. Elokuun kakuksi valmistimme herkullisen ja mehukkaan lettukakun, jonka koristelimme mehukkailla marjoilla ja pidimme pienen sadonkorjuujuhlan kahvihuoneessamme. Pöytä koristeltiin Lovin muumihahmoilla.

Puiset, koottavat Lovi-muumihahmot
Lovin Muumit mukana kattauksessa.

Katso lisää kakkukuvia Instagramista ja Facebookista. Edellisiä kakkupostauksia ja ideoita kakkujen koristeluun löydät Lovin blogista. Viimeisin kakkupostaus – Helpot kakunkoristeluideat – esittelee huhti-, touko- ja kesäkuun kakut. Käy lukemassa! Seuraava kakkupostaus julkaistaan syyskuussa, joten pysy kuulolla!

Lähiaikoina meillä on teille myös aivan ihanaa kerrottavaa, kun syksyn uutuus julkaistaan. Emme malttaisi odottaa! Tämän syksyn uutuus on jotain uudenlaista, mutta kuitenkin samalla tuttua ja tunnistettavaa Lovia. Palataan tähän asiaan ihan pian!

Seuraavaksi Lovin omassa pienessä tehtaassa jatketaan sitä mitä me parhaiten taidamme – koottavien, kotimaisten Lovi-tuotteiden suunnittelua ja valmistusta! Mukavaa, kun olet mukana!