Lovi-sisustustähti

Lovi-sisustustähti on syksyn 2022 Lovi-uutuus. Tähden muoto on perinteinen, mutta sen lehtevä muotokieli on täynnä tuttua ja tunnistettavaa Lovia. Osat liitetään yhteen omalla, patentoidulla Lovi-liitoksellamme. Tarkkaan mietityt lovet ja leikkaukset mahdollistavat osien kiinnittymisen ilman liimaa. Voit siis halutessasi irrottaa osat toisistaan säilytystä varten.

Kolmesta kokovaihtoehdosta – 24cm, 36cm ja 48cm – löydät omaan kotiisi sopivan vaihtoehdon. Myös värivaihtoehtoja on kolme: puunvärinen, valkoinen ja syksyn uutuusvärimme, kaneli.

Lovi-sisustustähdet on pakattu litteisiin, muovittomiin pakkauksiin. Kokojen 24cm (L+) ja 36cm (XL) pakkaukset voi lähettää postin mukana kirjeenä. Koon 48cm (MAXI) pakkaus voidaan kotimaassa lähettää pienenä pakettina, Suomesta ulkomaille lähetettäessä maksikirjeenä.

Lovi-sisustustähden keskelle muodostuu koottaessa pieni, lumihiutaletta muistuttava aukko, josta luonnonvalo pääsee kauniisti kulkemaan läpi. Kuvio tulee parhaiten esille, kun tähti ripustetaan ikkunaan.

Nosta Lovi-sisustustähti seinälle tai ripusta ikkunaan langan avulla. Seinäripustukseen tarvittava ripustuspala ja ikkunaripustuksen lanka ovat mukana pakkauksessa. Valitse seinäripustukseen tarvittava naula/ruuvi oman seinämateriaalisi mukaan. Tähdet ovat kevyitä, mutta varmistathan, että tähti ei pääse putoamaan.

Korista kotisi seiniä yhdellä tai useammalla tähdellä, ripusta Lovi-sisustustähti aitiopaikalle ikkunaan tai lähetä ihana lahja ystävällesi. Lue lisää syksyn uutuustuotteesta ja sen suunnittelusta Lovin blogista!

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

Alk. 45,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 22.5 x 31 x 0.3cm / 165g
  • 24.5 x 38 x 0.8cm / 390g
  • 31.5 x 52.5 x 2cm / 1250g

Värit: kaneli, puunvärinen ja valkoinen

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä postikorttimainen pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Lovi-sisustustähti julkaistiin samana syksynä, kun Lovi täytti kuusitoista vuotta ja on 52:s julkaistu Lovi-tuote.