Lovi-sisustustähti

Lovi-sisustustähti on syksyn 2022 Lovi-uutuus. Tähden muoto on perinteinen, mutta sen lehtevä muotokieli on täynnä tuttua ja tunnistettavaa Lovia. Osat liitetään yhteen omalla, patentoidulla Lovi-liitoksellamme. Tarkkaan mietityt lovet ja leikkaukset mahdollistavat osien kiinnittymisen ilman liimaa. Voit siis halutessasi irrottaa osat toisistaan säilytystä varten.

Kolmesta kokovaihtoehdosta – 24cm, 36cm ja 48cm – löydät omaan kotiisi sopivan vaihtoehdon. Myös värivaihtoehtoja on kolme: puunvärinen, valkoinen ja syksyn uutuusvärimme, kaneli.

Lovi-sisustustähdet on pakattu litteisiin, muovittomiin pakkauksiin. Kokojen 24cm (L+) ja 36cm (XL) pakkaukset voi lähettää postin mukana kirjeenä. Koon 48cm (MAXI) pakkaus voidaan kotimaassa lähettää pienenä pakettina, Suomesta ulkomaille lähetettäessä maksikirjeenä.

Lovi-sisustustähden keskelle muodostuu koottaessa pieni, lumihiutaletta muistuttava aukko, josta luonnonvalo pääsee kauniisti kulkemaan läpi. Kuvio tulee parhaiten esille, kun tähti ripustetaan ikkunaan.

Nosta Lovi-sisustustähti seinälle tai ripusta ikkunaan langan avulla. Seinäripustukseen tarvittava ripustuspala ja ikkunaripustuksen lanka ovat mukana pakkauksessa. Valitse seinäripustukseen tarvittava naula/ruuvi oman seinämateriaalisi mukaan. Tähdet ovat kevyitä, mutta varmistathan, että tähti ei pääse putoamaan.

Korista kotisi seiniä yhdellä tai useammalla tähdellä, ripusta Lovi-sisustustähti aitiopaikalle ikkunaan tai lähetä ihana lahja ystävällesi. Lue lisää syksyn uutuustuotteesta ja sen suunnittelusta Lovin blogista!

Lue lisääNäytä vähemmän
kaneli
puunvärinen
valkoinen
24.0
36.0
48.0
Poista
Määrä

Alk. 45,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 22.5 x 31 x 0.3cm / 165g
  • 24.5 x 38 x 0.8cm / 390g
  • 31.5 x 52.5 x 2cm / 1250g

Värit: kaneli, puunvärinen ja valkoinen

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä postikorttimainen pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Lovi-sisustustähti julkaistiin samana syksynä, kun Lovi täytti kuusitoista vuotta ja on 52:s julkaistu Lovi-tuote.