Iida pitää kädessään mustaa sisustuspuuta (Lovi.puu 55cm), taustalla on suurempi sisustuspuu (Lovi-puu 2m)

LOVI-TIIMI: IIDA

Jokaisen onnistuneen tuotteen takana on suuri määrä työtä. Matka ideasta luonnosten kautta varsinaisiin suunnitelmiin, protomallien testaamiseen, lopullisen tuotteen valmistamiseen ja markkinoille saattamiseen vaatii paljon ajatustyötä ja näppäriä käsipareja.

Nyt esittelemme näistä käsipareista ensimmäisen, Iidan. Alla Iida kertoo hieman työstään ja paljastaa Lovi-suosikkinsa.

Sisustuspuu, Lovi-puu 55cm, musta
Musta Lovi Puu 55cm on Iidan suosikkituote Lovin valikoimassa.

Aloitin työt Lovilla syyskuussa 2021. Työskentelen tuotannossa. Työtehtäviini kuuluu tuotteiden leikkausta, hiomista, maalaamista, pakkausta ja lähettämistä.

Nautin töiden aloittamisesta aamuvarhaisella, joten työpäiväni alkaa tavallisesti jo kello kuusi. Käynnistän tuotantohallin koneet ja aloitan asettamalla ensimmäiset tuotteet leikkuuseen. Tämä jälkeen tarkistan uudet tilaukset, alan valmistaa puuttuvia tuotteita, maalaan ja pakkaan tuotteita kuoriin.

Parasta työssäni on käsillä tekeminen ja monipuoliset työtehtävät sekä positiiviset, kannustavat ja huumorintajuiset työkaverit.

Lovi-suosikkini on 55 senttimetriä korkea, musta Lovi-puu. Pidän mustasta väristä ja osaisin kuvitella sen hyvin omaan olohuoneeseeni. Myös Lovi-hiiri on suloinen. Se olisi hauska lisä vaikkapa juustolautasen reunalle.

Lovi-hiiri olisi hauska yksityiskohta juustolautasen reunalla.

Pysy mukana! Esittelemme lisää Lovi-tiimin jäseniä ja heidän suosikkejaan myöhemmin.