Ekologinen lahja

Ympäristöystävällinen lahja on ihana muisto juhlasta. Joululahja kuusen alla, rakkauden tunnustus Ystävänpäivänä, tyylikäs lahja hääjuhlaan tai unohtumaton paketti syntymäpäivänä. Mikä tilaisuus onkaan, ympäristöystävällinen lahja on aina varma valinta.

Lovi-tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisestä kotimaisesta koivuvanerista ja muovittomat pakkauksemme ovat helppoja lähettää.

Etsitkö lahjaa luovalle ystävälle? Sopisiko maalattava pieni Miffy-pupu hänelle? Valikoimastamme löydät myös laadukkaat kotimaiset vesivärit minkä tahansa puunvärisen Lovi-tuotteen maalaamiseen.

Moomin by Lovi-kategoriasta löydät lahjoja suurille persoonallisuuksille. Kuka muistuttaa hellää Muumimammaa, pirteää Pikku Myytä, tai luontoa ja vapautta rakastavaa Nuuskamuikkusta?

Lovi-puut ovat oikea valinta, kun lahjan saaja nauttii sisustamisesta, luonnollisista muodoista ja aidoista materiaaleista. Löydät varmasti sopivan värin ja koon valikoimastamme.

Tai ehkä etsit jotain aivan muuta. Tutustu muihin ympäristöystävällisiin lahja-ideoihin!

Voimme lähettää lahjan suoraa vastaanottajalle. Muista vain lisätä oikea toimitusosoite. Jos haluat, että paketoimme lahjan puolestasi, valitse ostoskorinäkymässä “Lähetä lahjaksi!” ja valitse suosikkisi paketointivaihtoehdoista. Lisäämme pakettiin kortin ja terveisesi.

Lähetä lahja

Täydellinen lahja on...

AINUTLAATUINEN

Kaikki Lovi-tuotteet ovat omaa suunnitteluamme ja valmistetaan omassa pienessä tehtaassamme Pohjois-Suomessa.

EKOLOGINEN

Tuotteidemme materiaali on kotimaista koivuvaneria. Suomen metsät istutetaan aina uudelleen hakkaamisen jälkeen.

HELPPO LÄHETTÄÄ

Lovi-tuotteet toimitetaan litteinä, muovittomissa pakkauksissa. Lähetä ympäristöystävällinen lahja täynnä oivaltamisen iloa!

Lähetä lahja

Toimitukset ympäri maailmaa