Lovi Decor Stars 15cm on table, all four colors, honey yellow, cinnamon brown, natural wood, translucent white

PUINEN TÄHTI, TUTTUA LOVI-MUOTOILUA JA PERINTEITÄ

Lovi-sisustustähden muoto hurmasi asiakkaamme vuosi sitten, syksyllä 2022, mutta moni jäi kaipaamaan kooltaan pienempää, kuusen oksalle ripustettavaa kokoa, jossa kuitenkin toistuisi sama kaunis muotokieli.

Puinen tähti, Lovi-sisustustähti 15cm, väri kanelinruskea
Lovi-sisustustähti 15cm, tähtivalikoiman uusi koko.

Tänä syksynä päivitämme valikoimaamme uudella tähtikoolla. Lovi-sisustustähti 15cm täydentää hienosti jo ennestään laajaa, kolmen koon sisustustähtikokonaisuutta. Nyt kokovaihtoehtoja on siis yhteensä neljä – 15cm, 24cm, 36cm ja 48cm. Tämä pieni, koottava puinen tähti on rakentaaltaan samanlainen kuin suuremmat Lovi-sisustustähdet, mutta uusi koko laajentaa tähden käyttömahdollisuuksia.

TUTTU RAKENNE

Lovi-sisustustähti 15cm rakentuu tutun Lovi-liitoksen ympärille. Muotoilussa toistuvat suuremmista sisustustähdistä tutut elementit. Lehtevä tähden muoto rakentuu pala palalta. Useista osista muodostuva rakenne on runsas ja kiinnostava.

Lovi-sisustustähti 15cm, puunvärinen, puinen tähtikoriste.
Lovi-sisustustähtien lehtevä muoto toistuu uudessa koossa.

Löydät pakkauksesta yksityiskohtaiset, kuvalliset kokoamisohjeet avuksi kokoamiseen. Aloita irrottamalla osat levystä ja kokoa tähden keskiosa. Kiinnitä sitten sakarat paikoilleen. Jos ripustat tähden ripustuspalan tai langan avulla, aseta se paikalleen ennen sakaran osia.

SEINÄLLE, IKKUNAAN, KUUSENOKSALLE TAI LATVATÄHDEKSI

Lovi-sisustustähti 15cm on puinen tähtikoriste, jonka voit ripustaa seinälle tai ikkunaan, roikuttaa katosta, nostaa joulukuusen oksalle, kiinnittää latvatähdeksi tai antaa lahjaksi ystävälle.

Lovi-sisustustähdet 15cm ripustettuna ikivihreisiin oksiin.
Lovi-sisustustähdet 15cm ripustettuna ikivihreisiin oksiin.

Tähden takana olevan ripustuskoukun avulla puinen tähti on helppo nostaa seinälle. Valitse vain omaan seinämateriaaliisi sopiva naula, koukku tai ruuvi. Jos haluat käyttää tähteä ikkunakoristeena tai roikuttaa sen katosta, pujota pitkä lanka ripustuskoukun urasta.

Käytä lyhyempää lankalenkkiä, kun haluat ripustaa tähden kuusen oksalle. Silloin voit pujottaa langan ripustuskoukun uraan tai tähden sakaran osien väliin. Ohje erilaisiin ripustustapoihin löytyy kokoamisohjeesta. Latvatähdeksi Lovi-sisustustähti on helppo sitoa langan avulla.

UUSI VÄRI

Vuosi sitten julkaistut Lovi-sisustustähdet – koot 24cm, 36cm ja 48cm – ovat saatavilla kolmessa värissä –  kanelinruskeana, puunvärisenä ja kuultavan valkoisina. Sisustustähtivalikoiman uusin koko, 15cm, on saatavilla myös hunajankeltaisena.

Lovi-sisustustähti 15cm, puinen koristetähti, väri hunajankeltainen
Lovi-sisustustähti 15cm, hunajankeltainen.

Hunajankeltainen on lempeä sävy, joka tuo mieleen entisaikojen olkikoristeet. Se sopii hienosti puunväristen ja maalattujen Lovi-kuusien oksille ja vihreisiin luonnonkuusiin sekä käytettäväksi yhdessä muiden sisustustähtivärien kanssa.

PUINEN TÄHTI YSTÄVÄLLE

Alusta alkaen Lovi-tuotteiden suunnittelun taustalla on ollut ajatus tuotteiden helposta lähettämisestä ja läheisten muistamisesta pienillä lahjoilla. Litteät pakkaukset on vaivatonta lähettää ilahduttamaan ystäviä ja sukulaisia. Myös Lovi-sisustustähti 15cm on pakattu litteään, näppärän kokoiseen pakkaukseen. Pakkauksen kääntöpuolella on osoiterivistöt, joten pakkausta ei tarvitse erikseen paketoida. Halutessasi voit tietenkin kääräistä sen kauniiseen paperiin tai sujauttaa C4 kokoiseen kirjekuoreen.

Lovi-sisustustähti 15cm, pakkaus

Puinen tähti on perinteinen, aikaa kestävä koriste-esine, jolle löytyy aina paikkansa joulukodin sisustuksessa. Lovi-sisustustähtien kaunis muotoilu, rauhalliset sävyt ja kaksitoista sakarainen, runsas rakenne muodostavat lumoavan kokonaisuuden ja tähtien käyttömahdollisuudet ovat moninaiset. Yksin tai yhdessä muiden Lovi-sisustustähtikokojen kanssa Lovi-sisustustähden uutuuskoko 15cm tuo joulun tunnelmaa kotiin.

Kaikki neljä Lovi-sisustustähtikokoa, 15cm pöydällä, 24cm, 36cm ja 48cm seinällä, värit hunajankeltainen, kanelinruskea, puunvärinen ja kuultavan valkoinen.
Kaikki neljä Lovi-sisustustähtikokoa ja -väriä.

Lue lisää Lovi-sisustustähdistä täältä: lovi.fi/fi/blog/design-fi/lovi-sisustustahti/ ja Lovi-tähden tuotesivulta.