Lovi Spruce packages, size 14cm

PÄIVÄ LOVILLA

Lovin pienessä tehtaassa eletään vuoden kiireisimpiä aikoja. Joulukoristeita ja -lahjoja tilataan verkkokaupasta nyt paljon ja ihanat jälleenmyyjämme ympäri maailmaa täydentävät jouluvarastojaan. Tervetuloa mukaan erääseen marraskuun alun aurinkoiseen päivään Lovin tehtaalla.

AAMUTOIMET

Aamun varhaiset tunnit Hallitiellä Jäälissä ovat rauhallisia. Naapurileipomossa ollaan kuitenkin oltu jo varhain paikalla ja jokunen auto ajaa kohti omaa määränpäätään.

Ulle napsauttaa valot päälle Lovin tuotantohalliin ja aloittaa päivän. Nopea tarkastus illan ja yön aikana tulleisiin tilauksiin ja vesileikkuri päälle. Leikkauksessa on joulutuotteita, mm. 25cm korkeita Lovi-kuusia. Leikkauksen jälkeen kuusiaihot nostetaan hetkeksi kuivumaan, jonka jälkeen ne hiotaan. Osa kuusista maalataan ennen pakkausta, osa pakataan puunvärisinä.

Lovi-tuotteet vesileikataan, hiotaan ja maalataan ennen pakkaamista.
Lovi-tuotteet vesileikataan, hiotaan ja maalataan ennen pakkaamista.

JOULUNTEKIJÄT

Vietämme kahvi- ja lounastauot yhdessä tehtaamme taukohuoneessa. Kiireisimpinäkin aikoina pyrimme rauhoittamaan muutaman hetken päivästä rauhalliseen oleiluun, syömiseen ja jutusteluun. Nauru raikaa pöydän ympärillä, ja taukoamaton hyväntuulinen keskustelu täyttää huoneen.

Tänään kahvipöydässä ihasteltiin Maalla-lehden tekemää juttua Annesta ja Annen urasta jouluntekijänä. Saihan Lovi alkunsa kuusenkoristeesta ja yhä edelleen joulukoristeet ja joululahjat ovat päätuotteitamme. On ihanaa olla mukana tuomassa hyvää joulumieltä koteihin.

Kuva Maalla-lehdestä, jossa haastattelu Anne Pasosta, Lovi Oy:n perustajasta ja suunnittelijasta.
Anne puhuu jouluntekemisestä Maalla-lehdessä.

Maalla-lehden löydät kauppojen lehtipisteistä. Jouluntekijät -jutun lisäksi lehdessä on myös muita ihania vinkkejä joulun valmisteluun.

LÄHETYKSIÄ YMPÄRI MAAILMAA

Pohjoinen luonto, materiaalit ja muotoilu kiehtovat ihmisiä maailman eri kolkissa eikä Japani tee poikkeusta sääntöön. Syksyisin toimitamme useita suuria tilauksia maahantuojallemme Osakaan. Marraskuun toimituksessa lavoja pakattiin Lovi-kuusilla, -tontuilla, -poroilla, -palloilla ja -muumihahmoilla ja lähetettiin matkaan.

Harmaiden 50cm korkeiden Lovi-kuusten pakkaamista.
Lovi-kuuset pakataan litteisiin pakkauksiin.

Koottavia Lovi-kuusia eri kokoluokissaan sisältyy näinä aikoina lähes poikkeuksetta jälleenmyyjätilauksiin. Sari pakkasi harmaaksi maalattuja 50cm korkeita Lovi-kuusia pakkauksiinsa. Lovi-kuusi 50cm on eräs suosituimpia joulutuotteitamme.

ERIKOISTOIMITUS

Meillä on ilo saada toimia laajasti eri aloilla toimivien yritysten kanssa. Suurin osa tuotteistamme kulkee maahantuojiemme ja jälleenmyyjiemme kautta, mutta yritykset tilaavat meiltä myös paljon liikelahjoja ja somisteita.

Puisia Lovi-sisustuskukkia.
Kootut Lovi-sisustuskukat toimitettiin asiakkaalle.

Tänään valmisteltiin Lovi-sisustuskukkia valmiiksi Oulun Yliopiston gaalaillallispöytiin. Pöytien koristeeksi oli valittu tummanpunaisia ja pellavansinisiä kukkia kahdessa koossa. Meri kokosi viimeiset pienet kukat, ennen kuin Anne ja Mikko toimittivat kukat juhlapaikalle.

UUSIA KUVIA

Visuaalisuus on iso osa Lovin tekemistä. Kuvien ja videoiden avulla voimme kertoa tuotteistamme ja toiminnastamme täällä pohjoisessa myös heille, joita meillä ei ole mahdollista tavata kasvokkain.

Puisia Lovi-joulukoristeita.
Puisia Lovi-joulukoristeita.

Sanna kuvasi uutta materiaalia julkaistavaksi Lovin Instagramissa @lovi_finland_ ja Facebookissa @LoviFinland ja valmisteli seuraavaa uutiskirjettä kuluttajille. Uutiskirjeen aiheena oli Joulu lovin blogissa. Uutiskirjeen tilaajille sisältö onkin jo tuttua. Jos et vielä ole uutiskirjeen tilaaja, liity seuraamme tästä ja saat 15% tarjouskoodin verkkokauppaamme.

ALKAA NÄYTTÄÄ JOULULTA

Lovin joulukausi on ihanan pitkä. Ensimmäiset joulutilaukset lähtevät matkaan jo elokuussa ja vauhti kiihtyy tasaisesti joulun lähestyessä.

Suurimpien kiireiden laantuessa, ennen joululomien alkamista kokoonnumme vielä yhdessä perinteeksi muodostuneelle illalliselle nauttimaan hyvästä ruoasta ja mitä mainioimmasta seurasta. Mutta ihan vielä ei ole sen aika. Ensin valmistetaan ja lähetetään vielä monta pakettia koottavaa kauneutta vastaanottajille ympäri maailmaa.

Tervetuloa joulu! Me olemme valmiina!