Alkuperäiset Lovi-pallot 8cm, 3kpl

Alkuperäiset Lovi-pallot 8cm on tuotu takaisin valikoimaamme. Lovi-pallot olivat ensimmäiset koskaan suunnitellut ja valmistetut Lovi-tuotteet. Nyt voit jälleen koristella joulupuusi oksat näillä kotimaisilla, koottavilla palloilla.

Pakkauksessa on kolme halkaisijaltaan 8cm kokoista palloa. Pallot kootaan kuudesta osasta ja ripustuslanka pujotetaan paikalleen juuri ennen viimeisen osan liittämistä. Voit koota pallot myös ilman lankaa mikäli haluat käyttää niitä esimerkiksi osana jouluasetelmaa. Pakkauksen mukana on kuvallinen ohje kokoamisen avuksi.

Värejä on viisi: puunvärinen, kirkkaanpunainen, tummanpunainen, vaaleanvihreä, ja tummanvihreä. Halutessasi voit myös maalata puunväriset pallot omilla suosikki sävyilläsi.

Alkuperäiset Lovi-pallot 8cm toimitetaan näppärässä pakkauksessa, jossa pallot voi säilyttää käytön jälkeen. Muista siis laittaa pakkaus talteen.

Lue lisääNäytä vähemmän
kirkkaanpunainenkirkkaanpunainenpuunvärinenpuunvärinentummanpunainentummanpunainentummanvihreätummanvihreävaaleanvihreävaaleanvihreä
8.08.0
Poista
Määrä

29,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 40 x 20 x 1cm / 230g

Värit: kirkkaanpunainen, puunvärinen, tummanpunainen, tummanvihreä, vaaleanvihreä

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä litteä pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi ja Eurooppa:

  • Alkaen 6,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€:n tilauksille

Iso-Britannia:

  • 35,00€
  • Ilmainen toimitus yli 200€:n tilauksille

Muu maailma:

  • 19,90€ tai 24,90€
  • Ilmainen toimitus yli 100€:n ja 150€:n tilauksille

Huomioithan, että toimituskulut eivät sisällä tullausta Euroopan ulkopuolelle.

Katso tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Joulukuusia on aina koristeltu itse tehdyin koristein. Paperista ja oljista valmistetut nauhat ja enkelit ovat tuttuja kaikille. Lasten suloiset joulukoristeet ovat rakkaita ja nostetaan esille vuosi toisensa jälkeen. Lovi-pallot seuraavat tätä itse luotujen koristeiden perinnettä tarjoamalla mahdollisuuden koota pallot itse. Puunväriset pallot voi myös koristella eri väreillä ja kuvioilla.