Lovi-kuusi 180cm

Lovi-kuusi 180cm, elämäsi joulukuusi. Luonnonmateriaali ja -muodot johdattavat ajatukset pohjoisen lumisiin metsiin. Lumi narskuu kenkien alla ja kuu valaisee talvisen maiseman. Tuuli humisee rauhallisesti kuusten latvoissa. Joulu saapuu.

Tämä perinteisen kuusen korkuinen, koottava Lovi-kuusi on upea koriste joulukotiisi. Kahdestakymmenestäneljästä osasta koottava kuusi on leveimmillään halkaisijaltaan 105cm ja jalkaosa 51cm.

Kokoa tämä kotisi katseenvangitsija ja joulujuhlien puheenaihe parhaalle paikalle olohuoneeseesi. Ripusta oksille suosikkikoristeesi ja anna joulun astella sisään. Juhlien jälkeen osat voi pakata takaisin laatikkoon ja nostaa esille jälleen seuraavan juhlan saapuessa.

Lovi-joulukuusi 180cm on myös hieno lisä julkisten tilojen joulusisustukseen. Kuusen voi koota lattialle, mutta valikoimassamme on myös sen alle soveltuva ruukku. Ruukun korkeus on 28cm ja halkaisija 66cm. Ruukkua ei voi tilata erikseen, joten muista hankkia se yhtä aikaa kuusen kanssa.

Huomioi patentoitu rakenne: kaikki osat risteävät puun keskellä. Jokaisen osan symmetrinen muoto jakaa painon tasaisesti kuusen molemmille puolille. Kuusi on hyvin tasapainotettu, koska suurimmat ja raskaimmat osat sijoittuvat sen alaosaan, ja niiden päälle asetettavat pienemmät osat tuovat lisää painoa. Katso kokoamisvideo painamalla Play-näppäintä tuotekuvan alla ja näe kuinka rakenne muodostuu pala palalta ja kuinka painovoima pitää kuusen koossa.

Lovi-joulukuusen materiaalina käytetty laadukas, 6mm paksuinen kotimainen koivuvaneri, on valmistettu seitsemästä ristiin liimatusta puuviilukerroksesta. Tämä tarkoittaa, että joka toisen ohuen kerroksen syysuunta on 90 asteen kulmassa edelliseen verrattuna. Tällainen valmistustapa varmistaa materiaalin kestävyyden. Ohuet puukerrokset liimataan yhteen ympäristöystävällisellä liimalla.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

Alk. 1 295,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 105 x 71 x 13cm / 12kg

Värit: harmaa, kirkkaanpunainen, puunvärinen, tummanvihreä, vaaleanvihreä

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä litteä pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Tarinat kertovat, että joulukuusi on Martti Lutherin keksintöä. Jouluiltana hän oli palaamassa kotiinsa kulkien pimeän metsikön poikki. Matkatessaan hän nosti katseensa yötaivaalle ja näki tähtien tuikkivat kuusen takaa kuin ne olisi ripustettu kuusen oksille. Niinpä hän vei kotiinsa pienen kuusen ja asetti sen oksille kynttilöitä kuvaamaan taivaalla loistaneita tähtiä.