Lovi-kuusi 120cm

Nosta Lovi-kuusi 120cm esille ja toivota juhlakausi tervetulleeksi. Ihaile oksien kauniita kaaria tai koristele suosikkikoristeillasi. Nauti luonnonmateriaalin ja -muotojen rauhoittavasta tunnelmasta.

Lovi-kuusi 120cm toimitetaan kotiisi litteässä pakkauksessa. Pakkaus toimii myös säilytyspakkauksena joulun jälkeen, joten muista pitää se tallessa. Osia on kuusitoista ja kokoaminen on helppoa pakkauksen mukana tulevan kuvallisen ohjeen avulla.

Värivaihtoehtoja on viisi: harmaa, puunvärinen, kirkkaanpunainen, tummanvihreä ja vaaleanvihreä. Mikä väri sopii sinun kotiisi?

Kuusen voi koota suoraa lattialle, mutta mikäli tarvitset korokkeen, valitse mukaan sopiva ruukku. Ruukun korkeus on 18cm ja halkaisija 44cm. Värejä on kaksi: musta ja valkoinen. Ruukkua ei voi tilata erikseen, joten tilaa se yhdessä kuusen kanssa.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

Alk. 529,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 75 x 69 x 8cm / 3,3kg

Värit: harmaa, kirkkaanpunainen, puunvärinen, tummanvihreä, vaaleanvihreä

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä litteä pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Saksaa pidetään nykyisin tuntemamme joulupuuperinteen syntysijana. 1600-luvun alussa siellä yhdistettiin kaksi perinnettä, omenoin koristeltu kuusi, jota kutsuttiin paratiisipuuksi ja joka edusti Edenin puutarhan hyvän ja pahan tiedon puuta, sekä pieni pyramidin muotoinen joulupuun, joka koristeltiin lasipalloin, kimaltein ja kynttilöin. Näiden kahden puun yhdistämisestä voidaan katsoa syntyneen nykyisen kaltainen joulukuusiperinne.