Lovi-kuusi 30cm minipalloilla

Lovi-kuusi 30cm minipalloilla on joka kotiin sopiva joulutunnelman luoja. Ripusta pakkauksen mukana tulevat pienet punaiset pallot kuusen oksille. Juhlakauden jälkeen voit hankkia Lovi-minilinnut pallojen tilalle luomaan keväisempää tunnelmaa.

Lovi-kuusi 30cm on suosituin pöytäkokoinen kuusikokomme. Se on helppo lisätä osaksi kodin sisustusta ja sopii hienosti osaksi erilaisia tyylejä. Pieni joulukuusi on helppo koota ja tarvittaessa purkaa, kun joulunaika on ohi.

Kokoa kirjahyllyyn, ikkunalaudalle tai eteisen pöydälle vastaanottamaan vieraita. Kokoamiseen tarvitset ainoastaan iloista mieltä ja pienen hetken aikaasi. Osia on 16. Työkaluja tai liimaa ei tarvita.

Ilahduta myös ystävää ja lähetä joulutervehdys ajoissa. Tyylikäs, ekologinen lahja on aina iloinen yllätys.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

69,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 34 x 24,5 x 1cm / 350g

Värit: harmaa, kirkkaanpunainen, puunvärinen, tummanvihreä, vaaleanvihreä

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä litteä pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Kauan ennen kuin joulu oli nykyisin tuntemamme joulun kaltainen, pohjoisen pallonpuoliskon ihmiset juhlivat talvipäivänseisausta, hetkeä jolloin päivä on lyhimmillään ja yö pisimmillään. Noina aikoina auringon uskottiin olevan jumala ja talven tulevan, koska aurinko tuli sairaaksi ja heikoksi. Talvipäivänseisausta juhlittiin, auringon jumalan uudelleen vahvistumisen merkiksi. Koteihin tuotiin ikivihreitä oksia muistuttamaan ajasta, jolloin aurinko saa jälleen kesän palaamaan ja kasvit kasvamaan. Nämä oksat voidaan nähdä joulukuusiperinteen esikuvina.