Liikelahjat Lovilta

LIIKELAHJAT LOVILTA – LÄHETÄ IKIMUISTOINEN LAHJA

Liikelahjat nousevat mieleen joulun lähestyessä. Yhteistyökumppaneiden, asiakkaiden ja oman henkilökunnan muistaminen ja kiittäminen kuluneesta vuodesta tulee ajankohtaiseksi. Liikelahjat kertovat tyytyväisyydestä yhdessä tehtyyn työhön ja lähettävät toiveen yhteistyön jatkumisesta.

Lahjojen antaminen on vanha ja yleinen tapa yritysmaailmassa. Tavat lahjojen antamisen ympärillä vaihtelevat eri maiden välillä, joten tutustu kohdemaan tapoihin ennen lahjan antamista.

Tumman vihreä Lovi-kuusi 25cm on ekologinen liikelahja.
Lovi-kuusi 25cm on kaunis liikelahja pakattuna helposti lähetettävään pakkaukseen.

LIIKELAHJAT KERTOVAT YRITYKSEN ARVOISTA

Millaisen yrityskuvan annat lahjan mukana? Millaisia arvoja haluat välittää ja tukea? Liikelahja on antajansa näköinen ja viesti siitä mitä lahjan antaja pitää tärkeänä. Mielenkiintoinen, jopa totutusta hieman poikkeava lahja herättää kiinnostusta ja lisää lahjan merkitystä. Lahjan arvoa nostaa se, että lahjan antaja on nähnyt vaivaa lahjaa valitessaan.

Myös liikelahjojen valmistajalla on merkitystä. Se keneltä ostat liikelahjat, kertoo myös sinusta ja yrityksestäsi. Pienet yritykset tarjoavat usein yksilöllisiä ja mieleenpainuvia tuotteita, joiden taustalla on mielenkiintoisia tarinoita antamassa lahjalle lisäarvoa.

Kotimaiset liikelahjat nähdään edelleen hyvinä ja arvokkaina valintoina. Tutki liikelahjoja tarjoavia yrityksiä ja valitse toimija, joka valmistaa tuotteensa itse. Näin olet mukana tukemassa suomalaista työtä ja esittelemässä kotimaisen tekemisen taitoa.

MILLAINEN VASTAANOTTAJA ON?

Sama lahja ei välttämättä sovi kaikille. Muista ajatella lahjan vastaanottajaa. Millainen hän on? Mitkä asiat ovat lähellä hänen sydäntään? Mikä hänen asemansa edustamassaan yrityksessä on? Lähetätkö lahjan tietylle henkilölle vai yritykselle? On helpompi osua oikeaan liikelahjan valinnassa, kun tuntee vastaanottajan, joten pieni salapoliisin työ kannattaa.

Aikaa kestävät, ympäri vuoden käytettävät lahjat muistuttavat antajastaan myös juhlakauden ulkopuolella. Mikäli lahja on vahvasti sesonkisidonnainen, lahjan lähettäjä nousee vastaanottajan mieleen, kun tuotteen käyttäminen tulee jälleen ajankohtaiseksi.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET LIIKELAHJAT

Liikelahjoja kartoittaessa kannattaa poimia listalle ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Tuotteita joiden valmistusketju on kunnossa ja joiden elinkaari on mietitty alusta loppuun saakka. Uusiutuvista materiaaleista valmistetut, tarvittaessa kierrätettävät lahjat lämmittävät vastaanottajan mieltä.

Kotimainen koivuvaneri on toimiva materiaali ekologisille liikelehjoille.
Lovi-tuotteet valmistetaan ymäristöystävällisestä kotimaisesta koivuvanerista Lovin omassa pienessä tehtaassa Jäälissä.

Kun liikelahjat valmistetaan Suomessa, käyttäen vain kotimaista materiaalia ja pakaten tuotteet muovittomiin kartonkipakkauksiin, voi olla varma, että tuotteen ekologisuusaste on korkea.

VASTAANOTTAJIA YMPÄRI MAAILMAA

Kun asiakkaat ja yhteistyökumppanit ovat kaukana, jopa muissa maissa, liikelahjoja ei ole aina mahdollista ojentaa henkilökohtaisesti. Silloin on otettava huomioon lahjan lähettämisen helppous.

Liikelahjojen täytyy olla helposti lähetettäviä kuten Lovi-tähdet
Pienet Lovi-tähdet muovittomissa pakkauksissa

Lahjan tulee myös kestää kuljetus ja säilyä pitkään, joten ruokalahjat eivät näin ollen ole paras vaihtoehto. Litteät, jopa postikorttimaisina pakkauksina lähetettävät lahjat helpottavat toimituksia. Kun lahjoja lähetetään suuri määrä, näppärä toimitus nopeuttaa ja yksinkertaistaa työtä.

Lue lisää litteistä, ekologisista lahjoista ja löydä Lovi-pakkausten mitta- ja tuotetiedot Helposti lähetettävä lahja -postauksesta.

LÄHETÄ MIELEENPAINUVA JOULUKORTTI

Joulukortti ei korvaa lahjaa, mutta mikäli lahjan lähettäminen tuntuu liian suurelta eleeltä, voit myös lähettää joulukortin. Kun joulukortissa on ajatusta ja se on hieman enemmän kuin tavanomainen pahvista valmistettu kortti, lähettäjä jää vastaanottajan mieleen. Pieni Lovi-tonttu toimiston hyllyyn tai ryhmä Lovi-kuusia yhteistyöyrityksen kahvihuoneeseen on ihana jouluyllätys.

Lovi-tontut ovat helposti lähetettävä liikelahja / joulukortti
Lovi-tontut kolmessa värissä.

Lovin korttikokoiset tuotteet ovat juuri oikea valinta tilanteessa, jossa tavallinen joulukortti ei riitä, mutta suurempaa lahjaa ei tarvita. Litteän pakkauksen toinen puoli muistuttaa postikortin osoitekenttää, joten lähettäminen on helppoa. Kortti kulkee postin mukana vaivattomasti suoraa vastaanottajan postilaatikkoon ja jää varmasti mieleen.

LIIKELAHJAT ILAHDUTTAVAT YMPÄRI VUODEN

Joskus lahjakauden ulkopuolella lähetetty lahja voi toimia paremmin. Valitse lahjoja joiden säilyttäminen pienessäkin tilassa on helppoa ja hyödynnä varastoasi, kun lahjan antamisen hetki koittaa.

Hyvät liikelahjat ovat teemoiltaan pitkään kestäviä ja monenlaista yleisöä miellyttäviä. Usein luontoaiheiset, luonnollisista materiaaleista valmistetut tuotteet sopivat lahjoiksi monille.

Valitse liikelahja, joka ilahduttaa ympäri vuoden.
Lovi-kuusi 30cm minipalloilla näyttää hyvältä myös Lovi-minilintujen kanssa.

Lovin valikoimasta löydät tuotteita, jotka sopivat erilaisiin vuoden aikoihin. Valitse Lovi-kuusi joululahjaksi, lähetä keväällä pienet Lovi-linnut istumaan kuusen oksille ja seuraavana jouluna valittuun kuuseen sopivat pallot. Näin tuotteet tulevat varmasti käyttöön ja samalla ratkaiset useamman liikelahjahankinnan kerralla.

MUISTA HENKILÖKUNTAA

”Asiakas on kuningas, mutta henkilökunta on kuninkaampi.” Asiansa osaava, iloinen ja innostunut henkilökunta on voimavara, josta jokaisen yrityksen kannattaa pitää kiinni. Henkilöstölahjat osoittavat arvostusta ja kiittävät hyvin tehdystä työstä.

LOVI-TUOTTEET ILAHDUTTAVAT

Lovi-tuotteet ilahduttavat sekä lahjan saajaa, että lähettäjää. Pienen perheyrityksen valmistamat ekologiset lahjat on helppo lähettää. Valikoiman pienimmät, litteät ja muovittomat pakkaukset kulkevat postin mukana kirjekokoisina pakkauksina. Lisäksi koottavuus on iloinen yllätys ja nostaa lahjan arvoa. Lahjasta muodostuu henkilökohtaisempi ja tärkeämpi, kun vastaanottaja saa koota lahjansa itse.

Kun liikelahjat valitaan hyvissä ajoin Lovin valikoimasta, on pakkausta mahdollista muokata vastaamaan asiakasyrityksen tarpeita, esimerkiksi lisätä yrityksen logo pakkaukseen. Mikäli mielessäsi on jotain ainutlaatuista ja juuri sinun näköistäsi, otathan yhteyttä info@lovi.fi.

Ympäristöystävällisyys on huomioitu kaikissa toimintamme vaiheissa. Tutustu toimintatapoihimme ja koko Lovi-valikoimaan www.lovi.fi/fi

Customer story