Lovi-kuusi 25cm

Lovi-kuusi 25cm on luonnollinen lisä joulusisustukseen. Pöytäkoristekokoinen kuusi luo ympärilleen rauhallista tunnelmaa.

Lovi-kuusi 25cm toimitetaan litteässä pakkauksessa. Kuusi kootaan kymmenestä osasta pakkauksen mukana tulevan kuvallisen ohjeen mukaan. Kokoaminen aloitetaan alaosasta ja viimeksi painetaan latva paikalleen.

Värejä on neljä: harmaa, kirkkaanpunainen, tummanvihreä ja vaaleanvihreä. Lisäksi kuusi on saatavilla myös puunvärisenä. Lisää oksille Lovi-minipalloja tai -minilintuja tuomaan väriä ja vaihtelua.

Kokoa ja aseta kirjahyllyyn, ikkunalaudalle tai sivupöydälle. Tai luo jouluinen tunnelma työhuoneeseesi. Kokoaminen on helppoa ja onnistuu ilman työkaluja tai liimaa.

Litteä pakkaus on myös helppo lähettää ystävälle. Kotimaisesta koivuvanerista valmistettu kuusi on ekologinen ja ajaton lahja, josta vastaanottaja saa nauttia vuodesta toiseen.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

45,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 29 x 29 x 0,5cm / 210g

Värit: harmaa, kirkkaanpunainen, puunvärinen, tummanvihreä, vaaleanvihreä

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä litteä pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Joulupuiden tarinan voidaan katsoa alkaneen antiikin Egyptistä ja Roomasta, joissa koteja koristeltiin ikivihrein oksin talviaikaan. Oksia ripustettiin ovien ja ikkunoiden päälle. Niiden uskottiin pitävän noidat, aaveet ja sairaudet poissa kodeista.