Wooden Lovi Decor Flower, Lovi Dachshund and Lovi Decor Star

NÄKEMIIN 2023, TERVETULOA 2024!

Lovilla lomailtiin hetki joulun aikaan ja uuden vuoden ympärillä. Pieni tauko teki hyvää joulupuuhien jälkeen, mutta nyt olemme kaikki jälleen paikalla Lovin pienellä tehtaalla Hallitiellä Jäälissä.

Muistellaan hetki vuotta 2023 ja kurkistetaan myös vuoden 2024 toiveisiin ja suunnitelmiin.

VUODEN 2023 LOVI-UUTUUDET

Vuosi 2023 oli kukkien vuosi. Helmikuun puolessa välissä julkaistu Lovi-sisustuskukka hurmasi teidät ja meidät. Sisustuskukka nousi hetkessä myydyimmäksi Lovi-tuotteeksi, pysyen ykköspaikalla läpi koko vuoden ajan. Eikä ihme. Lovi-sisustuskukka on luonnollinen, upea koriste kodin seinälle tai käytettäväksi pöytäkoristeena. Koko- ja värivaihtoehtoja on runsaasti, joten niistä on helppo löytää omaan kotiin parhaiten sopivat tuotteet. Lue lisää sisustustähdestä blogijulkaisustamme Puinen seinäkukka, Lovin kevätuutuus!

Wooden Lovi Decor Flower 48cm, color natural wood. Mount on the wall or use as a table decoration.
Lovi-sisustuskukka oli vuoden 2023 ykköstuote.

Kesäkuussa Lovin koiralauma kasvoi uudella karvakuonolla, kun Lovi-mäyräkoira saatiin mukaan valikoimaan. Tämä pieni koirahahmo on yksi kaikkien aikojen toivotuimmista tuotteista, ja viime vuonna Annella oli aikaa ottaa tämä odotettu ja toivottu koira suunnittelupöydälleen. Kaikki neljä mäyräkoiraväriä ovat löytäneet omat kannattajansa ja uusi koirahahmo olikin yksi tilatuimpia tuotteitamme vuonna 2023.

Puinen Lovi-mäyräkoira 12cm, väri harmaa, pieni mäyräkoirahahmo, valmistettu Suomessa.
Lovi-mäyräkoira on uusin koirahahmo Lovin valikoimassa.

Ennen joulua lisäsimme uuden tähtikoon Lovi-sisustustähtivalikoimaan. Lovi-sisustustähti 15cm täydentää nyt suurempien sisustustähtien sarjaa seinäkoristeena, joulukuusen oksalla tai pienen kuusen latvatähtenä. Kolmen aiemmin saatavilla olleen värin – puunvärisen, kuultavan valkoisen ja kanelinruskean – lisäksi, pienin tähti on tilattavissa myös hunajan keltaisena.

Puinen Lovi-sisustustähti 15cm, väri hunajankeltainen, joulukoriste
Lovi-sisustustähti 15cm, väri hunajankeltainen.

LOVI-TEHTAAN TAPAHTUMIA

Oma pieni tehtaamme on toimintamme ydin. Vuonna 2023 Lovin toiminnot oli koottu Hallitielle Jääliin ja samalla tavalla jatkamme uuteen vuoteen. Toiminta on hallittua ja helppoa, kun tuotteiden suunnittelu, myynti, markkinointi ja valmistus ovat saman katon alla.

Kesällä 2023 avasimme Lovin tehtaalle pienen kesämyymälän, jonka aukioloa jatkoimme syksyyn ja jouluun. Nyt teimme päätöksen pitää myymälän avoinna Hallitiellä Jäälissä jatkossakin ma-pe 10-16 ja sopimuksen mukaan.

Järjestämme mielellämme myös esittelykierroksia tehtaallamme. Kokoa siis ryhmä ystäviä tai työkavereita kokoon tai tulkaa harrastusporukan tai järjestöryhmän kanssa käymään Lovilla. Lähetä Mikolle viesti info@lovi.fi tai soita 040-7640158 ja sovi aika vierailulle!

ELOKUVATÄHTI

Loppuvuodesta 2023 syttyi uusi tähti elokuvataivaalle! Lovi-kuusi 120cm oli hienosti esillä Hallmark Channelin jouluelokuvassa A Heidelberg Holiday. Elokuva kertoo amerikkalaisesta Heidistä, joka lähtee joulutorille Saksan Heidelbergiin myymään käsinvalmistamiaan joulukoristeita. Tarinasta voisi helposti löytää yhden jos toisenkin yhteneväisyyden Annen ja Lovin tarinaan. Kaltaisellemme pienelle yritykselle on myös suuri kunnia päästä osaksi perinteistä jouluelokuvaa.

Lovi-kuusi 120cm A Heidelberg Holiday -jouluelokuvassa.

LUONNON SUOJELU

Vuodesta 2009 vuoteen 2022 istutimme 175 000 puuntainta maailman kuivuus-, eroosio- ja tulva-alueille yhteistyössä Kirkon Ulkomaanavun ja Eden Forestation Projectin kanssa. Vuonna 2023 teimme päätöksen keskittyä lisäämään luonnon monimuotoisuutta ja toipumiskykyä suojelemalla vanhoja metsiä Luonnon perintösäätiön kautta. Lisää tästä uudesta, tärkeästä yhteistyöstä myöhemmin, pysy mukana!

YHTEISTYÖ ERI TAHOJEN KANSSA

Vuonna 2023 saimme toimittaa Lovi-tuotteita suurelle joukolle pitkäaikaisia jälleenmyyjiämme ja joukkoon liittyi ihania uusia kauppiaita ympäri maailmaa. Lovin suurimmat vientimaat olivat Japani, Saksa, Hollanti, Ranska ja Espanja. On onni saada toimia suomalaista muotoilua ja kestävällä tavalla tuotettuja tuotteita arvostavien maahantuojien ja jälleenmyyjien kanssa. Pitkistä yhteistöistä hyötyvät kaikki osapuolet.

Lovi-tuotteet, erityisesti Lovi-kuuset ja -tontut, kiinnostivat myös yritys- ja henkilöstölahjoina. Tuote, josta jää muisto, on aina mukava antaa ja vastaanottaa. Ekologisuus, kekseliäisyys, kotimaisuus ja lahjojen helppo lähettäminen oli merkittävä tekijä liikelahjojen valinnassa myös viime vuonna.

Vuonna 2023 teimme muutamia yhteistöitä kotimaisten ja ulkomaisten sisällöntuottajien kanssa. Nämä yhteistyöt antavat meille uutta näkökulmaa tuotteisiimme ja niiden kautta meidän on mahdollista tavoittaa yleisöjä, joita emme ehkä muutoin tavoittasi.

Lovi-sisustuskukkia seinällä. Kuva Arminka Roth @petitesouriredesign.

Onko sinulla sisustukseen painottuva blogi tai kanava sosiaalisessa mediassa? Ota yhteyttä Sannaan sanna.valkonen@lovi.fi tai soita 040-745 5002 ja mietitään voisimmeko tehdä yhteistyötä.

VUOSI 2024

Uusi vuosi tuo mukanaan paljon uutta, mutta perustekemisemme pohja säilyy samana. Valmistamme jatkossakin ihan kokonaan kotimaisia, koottavia Lovi-tuotteita omassa pienessä tehtaassamme Jäälissä.

Uskomme, että luonnolliset, kestävällä tavalla valmistetut kodinsisustus- ja lahjatuotteet jatkavat suosiotaan myös tänä vuonna. Viilaamme tekemistämme, koska aina löytyy parannettavaa. Keskitymme myös omaan sekä työyhteisömme hyvinvointiin. Meillä on mahtava tiimi ja haluamme pitää siitä huolta!

Odotamme tulevalta vuodelta paljon uusia kohtaamisia arjessa ja vuorovaikutusta sosiaalisessa mediassa. Toivomme, että entistä useampi pääsee tutustumaan tuotteisiimme ja toimintaamme ja, että kotimaiset, vastuullisesti valmistetut tuotteet herättävät edelleen kiinnostusta.

Haluamme vielä kerran kiittää, että olit mukanamme vuonna 2023 ja toivotamme sinut tervetulleeksi seuraamaan tekemistämme myös vuonna 2024! Ja kuten me kaikki tiedämme, aika juoksee hurjaa vauhtia. Ystävänpäivään tuntuu olevan pitkä aika, mutta todellisuudessa kuukausi kuluu silmänräpäyksessä. Eikä pääsiäinenkään ole kaukana, vaikka tässä hetkessä, juuri vaihtuneen vuoden alussa, pakkasen paukkuessa ympärillämme, siltä saattaakin tuntua. Kääritään siis hihat ja aletaan hommiin!

Toivomme kaikkea hyvää uuteen vuoteesi!

Ystävällisin terveisin,

Anne, Mikko, Meri, Ulle, Oona, Sari ja Sanna